ما همچنان با هم هستیم و شما چون دیروز برای دانشگاه ارزشمند هستید

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، مراسم تکريم و پاسداشت همکاران عزيز بازنشسته با حضور دکتر محمد علي‌اکبري، رئيس دانشگاه، دکتر احمد ملابهرامي، معاون پشتيباني و منابع انساني، حجت السلام و المسلمين هاشمي، معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، مهندس خوراني حيدري، مدير امور داري و همکاران باز نشسته برگزار شد.

دکتر علي‌اکبري، رئيس دانشگاه ضمن تسليت فرار سيدن ماه محرم و قبولي عزاداري عزيزان بيان داشت: مقدم بزرگان و پيشکسوتان دانشگاه را گرامي ‌مي‌داريم عزيزاني که هرکدام نقش بزرگي در دانشگاه شدن اين مرکز ايفا کرده‌اند و خوشحالم که فرصتي پيش‌ آمده تا در خدمت شما عزيزان باشيم تا رشته پيوندمان استحکام بيشتري پيدا کند در عين حال فرصتي براي قدرداني از تلاش‌هاي سي ساله همکاران محترم باشد.

دکتر علي‌اکبري با اشاره به پيشرفت‌ و موفقيت‌هاي اخير دانشگاه در سطح کشور اظهار داشت: بطور يقين اين موفقيت‌ها حاصل تلاش‌هاي شما عزيزان است و دانشگاه مديون و قدر دان زحمات شماست که اميد دارم ارتباط دانشگاه با خادمين آن قوي‌تر، مستحکم‌تر وهميشگي باشد تا بتوانيم از تجارب ارزنده شما درتوسعه و آباداني دانشگاه بهره بيشتري ببريم.

شايان ذکر است همکاران عزيز صحبت‌هاي خود را به رياست دانشگاه و معاون پشتيباني و منابع انساني در ميان گذاشتند.