تاکید رئیس قرارگاه راهیان نور دانشجویی بر ضرورت پررنگ شدن نقش بی بدیل استان ایلام در دفاع مقدس

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، جلسه استاني ستاد راهيان نور دانشجويي استان ايلام، امروز با حضور رؤساي دانشگاه هاي استان، و معاونين فرهنگي و دانشجويي، و مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاه هاي ايلام در دفتر فرماندهي سپاه اميرالمؤمنين(ع) برگزار شد.
در اين نشست دکترمحمد علي اکبري، رئيس قرارگاه راهيان نور دانشجويي، گفت: تقويت، بهسازي و رسيدگي به يادمان هاي استان يکي از مباحث اصلي در راهيان نور است.
وي با اشاره به ضرورت پررنگ شدن نقش بي بديل استان ايلام در دفاع مقدس، اظهار داشت: اجراي برنامه هاي ملي  در يادمان هاي دفاع مقدس استان، بسيار مي تواند در شناساندن ايلام به عنوان محور دفاع در 8 سال جنگ تحميلي مؤثر باشد.
رئيس دانشگاه ايلام، تصريح کرد: براي تقويت اردوهاي راهيان نور، بالابردن کيفيت برنامه ها، مستند سازي، توجه به اجراي برنامه هاي ويژه و رفع مشکلات مطرح شده از سوي دانشجويان اعزامي بسيار حائز اهميت است.
در ادامه اين نشست دانشگاه هاي مختلف به آمادگي خود در اجراي اردوهاي راهيان نوراشاره، و بزرگترين مشکل را در کمبود سرانه دانشجويي و بودجه هاي فرهنگي اعلام کردند.