اولین رساله دکتری دانشکده الهیات و معارف اسلامی با موفقیت دفاع شد.

اولين رساله دکتري دانشکده الهيات و معارف اسلامي با موفقيت دفاع شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، رساله دکتري،  حسن رهبر در گروه فلسفه و کلام اسلامي دانشگاه با عنوان نقد روش شناختي نظام فکري صدرالمتالهين به راهنمايي دکتر شمس الله سراج، عضو هيات علمي دانشگاه ايلام، دکتر سيد يحيي يثربي، استاد دانشگاه علامه تهران و از اساتيد برجسته فلسفه و عرفان کشور و نيز با مشاوره دکتر رضا رضازاده، عضو هيات علمي دانشگاه ايلام با موفقيت دفاع شد.
شايان ذکر است داوري اين رساله را دکتر رضا اکبري، استاد دانشگاه امام صادق، دکتر حسن ابراهيمي، دانشيار دانشگاه تهران و دکتر مجيد ضيايي، استاديار دانشگاه ايلام بر عهده داشتند که سه ساعت به طول انجاميد.
 نگارنده اين رساله آن را حاصل تلاش 3 ساله با همفکري اساتيد راهنما و مشاور دانست که به لحاظ موضوعي مشابه آن تاکنون در کشور کار نشده است.