اطلاعیه شناسه کاربری یکتا(UID)

قابل توجه کليه کاربران اينترنت دانشگاه

با توجه به راه اندازي فاز اول سيستم يکپارچه احراز هويت کاربران در دانشگاه ايلام، به اطلاع مي رساند از تاريخ 16 اسفند 1395 سيستم اينترنت وايرلس داخل دانشگاه الزاماً از طريق پروتکل 802.1x   قابل استفاده مي باشد و تمامي کاربران تنها از طريق شناسه کاربري يکتاي خود ميتوانند از سيستم وايرلس دانشگاه استفاده نمايند.

براي تمامي کارکنان و اعضاي هيات علمي دانشگاه شناسه کاربري يکتا(UID) تعريف شده است و براي فعال سازي شناسه لازم است تا اطلاعات خود را در سامانه تکميل نمايند. براي تغيير و يا دريافت رمز جديد نيز بخش مربوطه در اين سامانه ايجاد شده است.

شناسه کاربري يکتا(UID) همان نام کاربري ورود به سيستم هاي رايانه هاي دانشگاه و يا نام کاربري سرويس پست الکترونيکي است.

تمامي دانشجويان دانشگاه جهت دريافت شناسه خود مي توانند به سامانه مذکور و بخش "دريافت شناسه کاربري يکتا" مراجعه نمايند.

در هر زمان براي تغيير کلمه عبور مي توانيد از بخش مربوطه در سامانه مديريت شناسه کاربري يکتا استفاده نماييد.

لازم به ذکر است است در فازهاي بعدي و در آينده نزديک براي استفاده از تمامي سامانه هاي دانشگاه نياز به شناسه کاربري يکتا(UID ) خواهيد داشت.

ورود به سامانه مديريت شناسه کاربري يکتا