همایش اقتصاد مقاومتی با تاکید بر بیمه و تامین اجتماعی برگزار شد.

همايش اقتصاد مقاومتي با تاکيد بر بيمه و تامين اجتماعي برگزار شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، همايش اقتصاد مقاومتي با تاکيد بر بيمه و تامين اجتماعي در دانشگاه ايلام برگزارشد.

دکتر محمدرضا شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه  ضمن عرض خير مقدم به حاضرين در همايش اظهار داشت: امروزه وظيفه همه ما گفتمان سازي اقتصاد مقاومتي و پرداختن به اين مطالبه است.در ادامه دکتر کريم زاده نماينده محترم معاونت فرهنگي و اجتماعي سازمان تامين اجتماعي کشور در سخناني به گزارش سازمان تامين اجتماعي  و نقش آن در پيشبرد اهداف نظام و اقتصاد مقاومتي پرداخت، سپس دکتر شايان مديرگروه اقتصاد دانشگاه ايلام در سخناني اقتصاد مقاومتي را الگويي مناسب براي نجات اقتصاد دانست و وظيفه همگان را در عملياتي کردن آن بسيار حياتي دانست.

شايان ذکر است اين همايش  با همکاري سازمان تامين اجتماعي استان ومعاونت فرهنگي واجتماعي دانشگاه ايلام برگزار شد.