دانشگاه ایلام میزبان مدیران و کارشناسان روابط عمومی‌های منطقه 5 کشور است

دانشگاه ايلام ميزبان مديران  و کارشناسان روابط عمومي‌هاي منطقه 5 کشور است

مدير روابط عمومي دانشگاه ايلام گفت: دانشگاه ايلام، ميزبان سومين نشست مديران و کارشناسان روابط عمومي‌هاي دانشگاه ها و پارک هاي علم و فناوري منطقه 5 کشور است.

فرهاد فتاحي مديرروابط عمومي دانشگاه ايلام، ضمن اعلام اين خبر گفت: دانشگاه ايلام  روز چهارشنبه 12 خرداد ماه  ميزبان مديران و کارشناسان  روابط عمومي‌هاي دانشگاه ها و پارک هاي علم و فناوري منطقه 5 کشور مي باشد.

وي افزود دکتر مهدخت بروجردي، مشاور محترم وزير علوم و مدير کل روابط عمومي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري  مهمان ويژه اين جلسه خواهند بود.

شايان ذکر است  در نشست 18 شهريور 1394 فرهاد فتاحي، مدير روابط عمومي دانشگاه ايلام با کسب اکثريت آرا به عنوان دبير شوراي هماهنگي روابط عمومي دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشي و فناوري منطقه 5 کشور انتخاب شد.