دبیر شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه 5 کشور معرفی شد

دبير شوراي مديران فرهنگي و اجتماعي دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي منطقه 5 کشور معرفي شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، آقاي فضل ا... ايرجي کجوري، مدير کل فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم  با توجه به انتخابات انجام  گرفته در گردهمايي معاونان و مديران فرهنگي و اجتماعي دانشگاه‌ها منطقه 5 کشور در فروردين 1395 آقاي دکتر حميدرضا امامي پور، مدير فرهنگي و اجتماعي دانشگاه را براي مدت 2 سال به عنوان دبير شوراي مديران فرهنگي و مديران اجتماعي دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي منطقه 5 کشور منصوب نمود.

روابط عمومي دانشگاه براي دکتر امامي‌پور و مجموعه معاونت فرهنگي آرزوي موفقيت مي نمايد.

در اين حکم  آمده است.

برادر ارجمند جناب آقاي دکتر حميدرضا امامي‌پور

مدير محترم فرهنگي دانشگاه ايلام

اميد است با توجه به شايستگي‌ها، تجارب مفيد و حسن سابقه در همکاري و همراهي معاونان و مديران محترم حوزه‌هاي فرهنگي و اجتماعي و دانشگاه‌ها بويژه در سطح منطقه 5 در خدمت شايسته و ارزنده به جامعه دانشگاهي براساس اهداف و سياست‌هاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و دانشگاه‌هاي  کشور موفق باشيد.