مدیر آموزش دانشگاه: محدودیتی برای ارائه دروس در ترم تابستان وجود ندارد

مدير آموزش دانشگاه: محدوديتي براي ارائه دروس در ترم تابستان وجود ندارد

دکترجعفر مامي زاده، مدير آموزش دانشگاه ، در گفتگويي با خبرنگار روابط عمومي در خصوص برگزاري ترم تابستان دردانشگاه ايلام، اظهار داشت:  تمامي دانشجويان وابسته به وزارت علوم مي توانند در ترم تابستاني دانشگاه ايلام ثبت نام کنند.

وي با اشاره به اينکه ترم تابستان براي دومين بار طي سال هاي اخيردر اين دانشگاه برگزار مي شود، افزود:  ثبت نام آن از 2 تا 16 تيرماه سال جاري آغاز خواهد شد و کلاس ها به صورت حضوري و يه مدت 45 روزادامه دارد.

مدير آموزش دانشگاه گفت: عنوان هاي درسي ارائه شده در ترم تابستان براي مقطع کارشناسي است و تمامي دانشجويان دانشگاه ها و مراکز آموزش دولتي، آزاد و غيرانتفاعي سراسر کشور مي توانند در اين ترم تابستاني ثبت نام کنند.
دکتر مامي زاده اضافه کرد: ليست 100 عنوان درسي ارائه شده در ترم تابستان در سايت دانشگاه ايلام درج شده است ضمن اينکه در صورت وجود متقاضي هيچگونه محدوديتي براي ارائه ديگر عنوان هاي درسي وجود ندارد.
وي حد نصاب تشکيل کلاس براي هر درس را 15 نفر اعلام کرد و افزود: متقاضيان بايد به صورت حضوري براي ثبت نام مراجعه کنند.
مدير آموزش دانشگاه در خصوص ميزان شهريه پرداختي دانشجويان در ترم تابستان، گفت: شهريه ثابت براي هر عنوان درس 750 هزار ريال مي باشدضمن اينکه شهريه هر واحد عمومي 250 هزار ريال و هر واحد تخصصي نيز 330 هزار ريال است.
دکترمامي زاده اظهار کرد: سال گذشته بيش از 1000 دانشجو براي شرکت در کلاس هاي درس ترم تابستان اين دانشگاه ثبت نام کردند که 350 نفر از آنها غير بومي بودند.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به شرکت دانشجويان  متقاضيان غيربومي، براي  تامين خوابگاه اين عزيزان تدابيرلازم انديشيده شده است ضمن اينکه خوابگاه هاي خودگران داخل شهر ايلام نيز آماده اسکان دانشجويان مي باشند.
مدير آموزش دانشگاه به هماهنگي با سازمان اتوبوسراني براي اياب و ذهاب دانشجويان اشاره و گفت: در طول برگزاري کلاس هاي ترم تابستان بوسيله سه دستگاه اتوبوس کار جابجايي دانشجويان انجام مي شود که متقاضيان مي توانند با پرداخت 150 هزار ريال از اين سرويس ها استفاده نمايند