برگزاری کنکور سراسری 1395 در دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومي ، دکتر محمد علي‌اکبري، رئيس دانشگاه دردو روزگذشته باحضوردرسالن هاي محل برگزاري آزمون از روند برگزاري اين آزمون بازديد نمودند. کنکور سراسري 1395 همزمان با سراسر  کشور در دوحوزه دانشکده هاي فني و مهندسي و دانشکده ادبيات و علوم انساني دانشگاه ايلام برگزار شد.

داوطلبين صبح پنجشنبه دررشته هاي رياضي فيزيک و علوم انساني و بعداز ظهر دررشته هنر به رقابت باهم پرداختند ، همچنين  صبج جمعه 25 تيرماه داوطلبان رشته علوم تجربي و در بعداز ظهر نيز رشته زبان هاي خارجي در اين آزمون شرکت کردند.

جوان‌ترين دواطلب کنکوردانش آموزي از ايلام است

کم‌سن و سال‌ترين دواطلب کنکور ايلامي و متولد 5 مرداد 1380 است.

خانم بلوچي، کم‌سن و سال‌ترين داوطلب کنکور است که در دبيرستان فرزانگان ايلام مقطع ديپلم و پيش‌دانشگاهي را در رشته‌ي علوم تجربي گذرانده و در اين رشته نيز در کنکور سراسري شرکت کرده است.

پدر اين دانش‌آموز گفت: آرزوي دخترم اين است که انشاالله در رشته‌ي پزشکي پذيرفته شود.