اطلاعیه راه اندازی سامانه جدید پست الکترونیک دانشگاه

قابل توجه اساتيد و کارکنان دانشگاه

با توجه به راه اندازي سامانه جديد پست الکترونيک دانشگاه در تاريخ 13 تيرماه 1395، به اطلاع اساتيد گرامي و کارکنان محترم دانشگاه مي رساند جهت ورود به سامانه جديد پست الکترونيکي ميتوانيد از نام کاربري و کلمه عبور سيستم اکتيو دايرکتوري(ورود به ويندوز) استفاده نماييد. لذا کساني که نام کاربري و کلمه عبور خود را دريافت نکرده اند حداکثر تا  تاريخ 10 تيرماه، با مراجعه يا تماس با مرکز کامپيوتر دانشگاه نام کاربري و کلمه عبور خود را دريافت نمايند.

لازم به ذکر است که دريافت حساب کاربري اکتيودايرکتوري جهت استفاده از سامانه هاي دانشگاه الزامي است.
سامانه قبلي از تاريخ  20 تيرماه 1395 با آدرس oldmail.ilam.ac.ir در دسترس قرار خواهد گرفت و تنها براي مشاهده نامه هاي قبلي قابل استفاده خواهد بود؛ جهت اطمينان از نامه هاي سامانه پست الکترونيک خود پشتيبان تهيه فرماييد.