افتتاح مرکز تخصصی آپا در دانشگاه ایلام با حضور وزیر ارتباطات

مرکز تخصصی آپا در دانشگاه ایلام با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، این مرکز با حضور دکتر محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، دکتر محمد علی‌اکبری، رئیس دانشگاه، دکتر نصرالله جهانگرد، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد تسلیمی، معاون مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات کشور، استاندار ایلام  و جمعی از متخصصان و فعالان فناوری اطلاعات افتتاح شد.

دکتر محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  در آیین این افتتاح اظهار داشت: یکی از اهداف راه اندازی آپا در دانشگاه ها تربیت متخصصانی است که توان مقابله با حملات سایبری را دارند و  ابراز امیداواری کرد با راه اندازی این مرکز امنیت سایبری در استان ایلام ارتقا پیدا کند و متخصصان توانایی مقابله با تهدیدهای حوزه فضای مجازی و سایبری را داشته باشند.

شایان ذکر است در این آیین گواهی‌نامه راه‌اندازی مرکز آپا با توجه به ظرفیت‌های ایجاد شده در دانشگاه ایلام توسط دکتر محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  به دکتر محمد علی‎اکبری، رئیس دانشگاه ایلام اهداء شد.