نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار استان ایلام فعالیت خود را آغاز کرد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي،  نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي، فناوري و فن بازار استان ايلام امروز  16 آذر به مناسبت گراميداشت هفته پژوهش و روز دانشجو در آييني با حضور معاون استاندار ايلام در دانشگاه گشايش يافت.
دکتر حسين مهدي زاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه در حاشيه اين آيين گفت: اين نمايشگاه در 33 غرفه با حضور 36 دستگاه اجرايي، دانشگاه و موسسه آموزش عالي، مرکز رشد و واحدهاي فناور برپا شده است.
دکتر مهدي زاده اظهار کرد: در اين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي دستگاه هاي اجرايي استان در زمينه هاي مختلف براي بازديد علاقمندان در معرض نمايش قرار گرفته است.
وي يادآور شد: محصولات فناور مراکز رشد و واحدهاي فناور دانشگاه ايلام و پارک علم و فناوري استان نيز از جمله گياهان دارويي، زيست يار، دستگاه کلرزني، سنگ هاي زينتي، توليد زهر و پادزهر و سلول هاي خورشيدي به نمايش گذاشته شده است.
معاون پژوهشي دانشگاه ايلام گفت: اين نمايشگاه به مدت 2 روز از ساعت 9 تا 17 پذيراي عمومي دانشجويان و علاقمندان است.
مهندس حسين کلانتري معاون سياسي امنيتي استاندار ايلام ضمن افتتاح نمايشگاه به همراه دکترمحمد علي اکبري،  رئيس دانشگاه ايلام، فرماندار ايلام، سرپرست سازمان برنامه و بودجه و جمعي از مديران دستگاه ها و روساي دانشگاه هاي استان از بخش هاي مختلف نمايشگاه ديدن کرد.