برگزاری 1162 امتحان پایان ترم در دانشگاه

برگزاري 1162 امتحان پايان ترم در دانشگاه

دکتر محسن توکلي، سرپرست اداره کل آموزش دانشگاه ايلام در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي از اعضاء هيأت علمي، دانشجويان و کارشناسان آموزشي به خاطر سپري کردن ترمي پر از تلاش و نشاط تشکر کرد و  با اشاره به اتمام نيم سال تحصيلي اظهار داشت: دانشجويان پس از انجام ارزيابي کيفيت تدريس اساتيد از شنبه 1395/10/4 مي توانند با مراجعه به وب سايت آموزشي دانشگاه کارت ورود به جلسه خود را دريافت نمايند.

دکتر توکلي با اشاره به اينکه کارت ورود به جلسه بدون مهر آموزش دانشکده‌ها فاقد اعتبار است، افزود: 1162 امتحان پايان ترم  از تاريخ 11 لغايت 26 ديماه  در دانشگاه برگزار مي شود  که 7 امتحان مربوط به دانشجويان مقطع کارداني، 785 امتحان مربوط به دانشجويان مقطع کارشناسي، 324  امتحان مربوط به دانشجويان مقطع کارشناسي ارشد و 46 امتحان مربوط به دانشجويان مقطع دکتري است.

سرپرست اداره آموزش دانشگاه ايلام، اضافه کرد:  امتحانات عمومي با همکاري دانشکده‌ها بصورت هماهنگ و امتحانات تخصصي بصورت مجزا در دانشکده‌ها برگزار مي شوند و کلاس هاي درس تا 8 دي ماه بقرار است.
دکتر توکلي با بيان اينکه نمرات دانشجويان حداکثر 10 روز پس از پايان امتحانات توسط اساتيد در وب سايت آموزشي دانشگاه ثبت مي‌گردد، تصريح کرد: دانشجويان حتماً آخرين تغييرات برنامه امتحانات را از آموزش دانشکده‌ها دريافت نمايند تا در جريان تغييرات احتمالي قرار گرفته و در زمان اعلام شده به محل برگزاري امتحانات مراجعه نمايند.