برگزاری آزمون tolimo برای اولین بار در ایلام

برگزاري آزمون tolimo براي اولين بار در ايلام

معاون آموزشي دانشگاه ايلام از برگزاري آزمون tolimo فردا براي اولين بار در استان خبر داد.

دکتر مصطفي نعمتي، معاون آموزشي دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومي اظهار کرد: فردا پنج‌شنبه 23 دي ماه آزمون tolimoدر دانشگاه ايلام برگزار مي‌شود.

وي با بيان اينکه با پيگيري هاي رياست محترم دانشگاه و معاونت آموزشي براي اولين بار اين آزمون در ايلام برگزار مي‌شود، تصريح کرد: قبل از اين دانش پژوهان مجبور بودند براي شرکت در اين آزمون به استان‌هاي ديگر سفر کنند.

معاون آموزشي دانشگاه ايلام محل برگزاري اين آزمون را کتابخانه‌ي مرکزي دانشگاه اعلام کرد.

توليمو مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization بوده که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحي و اجرا مي‌شود که در واقع آزموني استاندارد براي تعيين سطح دانش زبان انگليسي است.