مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خبر داد: برگزاری 4 کارگاه آموزشی در دانشگاه ایلام

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه خبر داد: برگزاري 4 کارگاه آموزشي در دانشگاه ايلام

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، از برپايي 4 کارگاه آموزشي در حوزه‌هاي اخلاق، تدريس، پاسخگويي به شبهات ديني و خانواده موفق در دانشگاه خبر داد.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمين دکتر غلامرضا غياثي، در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومي، بيان داشت: کارگاه آموزشي راه‌هاي رسيدن به خانواده متکامل و موفق ويژه دانشجويان فعال فرهنگي در دانشگاه ايلام برگزار مي‌شود.

وي با بيان اينکه اين کارگاه با حضور حجت‌الاسلام مستشاري از اساتيد برجسته حوزه و دانشگاه برگزار مي‌شود، افزود: اين کارگاه آموزشي در سالن اجتماعات دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام  روز يکشنبه 14 آذر ساعت 17 برگزار مي‌شود.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌، همچنين از برگزاري کارگاه آسيب‌شناسي خانواده ويژه کارکنان دانشگاه خبر داد و گفت: اين کارگاه آموزشي در سالن آمفي‌تئاتر  دانشگاه ايلام شنبه 13 آذر سال جاري در ساعت 10 و 30 دقيقه برگزار مي‌شود.

دکتر غياثي، سخنراني با موضوع ازدواج آسان ويژه دانشجويان با حضور حجت‌الاسلام مستشاري در سالن آمفي‌تئاتر آيت‌الله حيدري دانشگاه ايلام روز شنبه 13 آذر ساعت  20 را از ديگر برنامه‌هاي دفتر نهاد در دانشگاه عنوان کرد.

وي از برگزاري کارگاه اخلاق تدريس و شاگرد پروري ويژه اساتيد دانشگاه همراه با اعطاي گواهي در سالن فرزانگان دانشگاه ايلام روز شنبه ساعت 15 و 30 دقيقه خبر داد و گفت: همچنين کارگاه تخصصي پاسخگويي به شبهات ديني ويژه اساتيد گروه معارف اسلامي با اعطاي گواهي در سالن فرزانگان روز شنبه 13 آذر برگزار مي‌شود.

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ ايلام، در پايان خاطرنشان کرد: نشست نقش نماز و قرآن کريم در جامعه آرماني ويژه دانشجويان فعال فرهنگي نيز سالن اجتماعات دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام روز يکشنبه 14 آذر ساعت 10 برگزار مي‌شود.