دانشگاه ایلام در مسیر بین المللی شدن

دانشگاه ايلام در مسير بين المللي شدن

اولين گروه دانشجويان غير ايراني در دانشگاه ايلام تحصيل خود را آغاز نمودند

همزمان با آغاز هفته پژوهش روز شنبه سيزده آذر 95 در مراسمي  18 دانشجوي غير ايراني در در دوره­هاي کارشناسي و کارشناسي ارشد ثبت نام و تحصيل خود را در دانشگاه ايلام آغاز نمودند. برابر برنامه تنظيم شده توسط واحد روابط بين الملل دانشگاه ،  اين دانشجويان دوره آموزش زبان فارسي را نيز طي خواهند نمود. دانشجويان غير ايراني دانشگاه ايلام در رشته­هاي کارشناسي ارشد ادبيات فارسي، کارشناسي ارشد ادبيات عرب و کارشناسي عمرا،  معماري، فناوري اطلاعات، مهندسي شيمي تحصيل مي نمايند.

دانشگاه ايلام با پي گيري هاي مجدانه در طي يک سال گذشته توانسته است ضمن کسب تاييديه وزارت آموزش عالي عراق،  براي اولين بار در فهرست دانشگاه‌هاي پذيرنده دانشجوي خارجي قرار بگيرد.

دکتر محمد علي‌اکبري، رئيس دانشگاه در حاشيه ثبت نام اولين گروه دانشجويان غير ايراني در دانشگاه از برنامه ريزي براي پذيرش گروه بعدي دانشجويان خارجي  در بهمن ماه خبر داد و اعلام نمود که مراحل کنسولي و صدور ويزاي دانشجويي براي گروه دوم در دست اقدام مي باشد.

شايان ذکر است  دانشگاه در ماه گذشته پذيراي ده نفر از اعضاي هيات علمي دانشگاه التقنيه عراق بود که بمدت يک هفته زير نظر اساتيد گروه برق دانشگاه ايلام در  کارگاه آموزشي سيستم هاي توزيع برق شرکت نمودند.