برگزاری کارگاه آموزشی شبیه ساز شبکه های برق ویژه هیئت علمی آموزشی کشور عراق در دانشگاه

به گزارش خبرنگار روابط عمومي،  در راستاي اجراي تفاهم نامه‌اي که سال گذشته به امضاء دکتر محمد علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام و دکترماجد حميد مجيد رئيس دانشگاه التقنيه الوسطي عراق رسيده بود، 10تفرازاعضاءهيئت علمي آموزشي کشور عراق در حضوره هفت روزه خود در دانشگاه ايلام ضمن بازديد از آزمايشگاه‌ها، کتابخانه‌ها و دانشکده‌ها در کارگاه آموزشي شبيه ساز شبکه هاي برق که توسط اعضاء هيأت علمي دانشکده فني و مهندسي برگزار شد شرکت نمودند.

شايان ذکر است استادان دانشگاه هاي بغداد، واسط و ديالي عراق مهمان دانشگاه ايلام  بودند که در پايان گواهي شرکت در دوره را از مسئولين دانشگاه دريافت کردند، تفاهم نامه همکاري ياد شده بين طرفين در هشت بند به  تبادل دانشجو و هيات علمي، انجام پژوهش هاي مشترک و ايجاد فرصت ها و امکانات مناسب براي دو طرف اشاره شده و بر اساس آن دو طرف موظفند براي انجام پژوهش هاي علمي، ايجاد کارگاه هاي آموزشي و فعاليت هاي مشترک علمي، پشتيباني مالي لازم را انجام دهند.بازديد از موزه مردم شناسي ايلام از برنامه‌هاي جانبي اين دوره علمي آموزشي بود.