تکریم و معارفه معاونین دانشجویی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی برگزار شد

تکريم و معارفه معاونين دانشجويي و آموزشي و تحصيلات تکميلي برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، مراسم تکريم و معارفه معاونين دانشجويي و آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه با حضور هيئت رئيسه، مسئول نهاد نمايندگي رهبري و رؤسا و معاونين آموزشي دانشکده ها برگزار شد.

در اين مراسم دکتر محمد علي‌اکبري، رئيس دانشگاه ضمن خير مقدم به همکاران با اشاره به کارنامه ارزشمند دکتر دانشفر، استاد باسابقه دانشکده علوم پايه در مدت  بيش از دو سال خدمت در مسئوليت معاونت آموزشي از نقش خوب ايشان در  فراهم ساختن جذب دانشجو در رشته‌هاي جديد، جذب هيأت علمي، توسعه فعاليت‌هاي آموزشي و تحصيلات تکميلي و خدمات ارزنده ايشان در هيأت جذب اعضاء هيأت علمي و هيئت مميزه دانشگاه تقدير  کرد.

رئيس دانشگاه با اشاره به تلاش موفقيت آميز و تجارب ارزنده دکتر نعمتي در توسعه فعاليت‌هاي عمراني، فرهنگي و دانشجويي طي يکسال اخير در حوزه معاونت دانشجويي، ضمن تشکر از قبول مسئوليت جديد در سمت معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي، اميدوارم با حضور ايشان شاهد تحولات خوبي در اين حوزه باشيم.

دکترعلي‌اکبري افزود: براي دکتر عدالتي، همکار با تجربه و شايسته دانشگاه که مسئوليت معاونت دانشجويي را قبول کردند آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم استمرار فعاليت‌هاي خدمات حوزه دانشجويي را شاهد باشيم، با توجه به اينکه سطح خدمات دانشجويي خوشبختانه از سطح بحراني به سطح مطلوبي رسيده، که با توان مديريتي ايشان شاهد ارتقاء سطح خوب به عالي باشيم.

شايان ذکر است دکتر مصطفي نعمتي، معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه داري مدرک تحصيلي  دکتراي تخصصي ميکرو بيولوژي و دکتراي عمومي دامپزشکي است و مي توان به سوابق مديريتي رئيس اداره نظارت بر بهداشت عمومي  اداره دامپزشکي استان ايلام، مشاور رئيس و مدير حوزه رياست، رئيس دانشکده پيرادامپزشکي و معاون دانشجويي دانشگاه ايلام اشاره کرد و همچنين دکتر محمود عدالتي، معاون دانشجويي دانشگاه با مدرک تحصيلي دکتراي تخصصي مهندسي عمران سازه با سوابق مديريتي مدير گروه مهندسي عمران دانشکده فني مهندسي، مدير دفتر فني و نظارت بر طرح‌هاي عمراني و رئيس دانشکده فني و مهندسي دانشگاه ايلام اشاره کرد.

روابط عمومي دانشگاه براي اين عزيزان آرزوي موفقيت مي نمايد.