بررسی مشکلات دانشجویی دانشگاه‌های منطقه 5 در دانشگاه ایلام

بررسي مشکلات دانشجويي دانشگاه‌هاي منطقه 5 در دانشگاه ايلام

به گزارش خبرنگارروابط عمومي، دومين نشست هم‌انديشي معاونان دانشجويي منطقه 5 کشور در دانشگاه ايلام برگزار شد.

دکتر مصطفي نعمتي،  معاون دانشجويي دانشگاه ايلام، در اين نشست ضمن خير مقدم به معاونين و مديران دانشجويي دانشگاه‌هاي منطقه 5 اظهار کرد: حوزه دانشجويي، حوزه‌اي بسيار حساس و نياز به توجه خاص دارد و دانشجويان انتظارات زيادي از اين حوزه دارند بطوري که حدود صددرصد دانشجويان متقاضي خوابگاه، وام تحصيلي و وام ازدواج هستند.

وي بابيان اينکه ما تمام توان خود را براي ارائه خدمات رفاهي به دانشجويان بکار مي گيريم خاطرنشان کرد: يکسان‌سازي ارائه خدمات و رفع مشکلات اين حوزه به دانشجويان در دانشگاه‌هاي منطقه 5 هدف اصلي برگزاري اين نشست است.

معاون دانشجويي دانشگاه ايلام با تأکيد بر اينکه توجه به تغذيه، خوابگاه، انضباط  و موارد خاص دانشجويي بسيار مهم است تصريح کرد: هدف اين هم‌انديشي‌ها ارائه خدمت بهتر و بيشتر به دانشجويان است و مشکلات در اين جلسات بررسي مي‌شود اگر در توان دانشگاه باشد در خود استان حل مي‌شود و اگر  نياز به ارجاء به وزارتخانه باشد در آنجا مطرح و رفع مشکل صورت مي‌گيرد.

سپس دکتر عثمان  عزيزي، معاون دانشجويي دانشگاه کردستان و دبير منطقه 5 کشور در دومين نشست هم‌انديشي معاونان دانشجويي منطقه 5 کشور بيان داشت: اين جلسه براي يکسان‌سازي و رفع مشکلات حوزه دانشجويي دانشگاه‌هاي منطقه 5 کشور برگزارشده و مشکلات، فکر و نظرها به شور گذاشته مي‌شود و بهترين نظر و راه حل براي رفع مشکلات اين حوزه در اقدامات و عمل به‌کارگيري مي‌شود.

وي بابيان اينکه طبق اساس‌نامه اين جلسات، بايد مرتب و حداقل ماهي يک‌بار برگزار شود افزود: هر جلسه در يک استان در منطقه 5 شامل لرستان، کرمانشاه، ايلام و کردستان برگزار مي‌شود.

وي مشکل اصلي حوزه دانشجويي منطقه 5 کشور را کمبود اعتبار دانست و تصريح کرد: اعتبارت هم بر اساس رتبه‌بندي اختصاص داده مي‌شود و از طرفي اين دانشگاه‌ها نوپا هستند و مشکل زيرساختي در آن‌ها کامل حل‌نشده است.

عزيري بابيان اينکه خوابگاه دانشجويي به‌اندازه کافي نداريم و گاهي اوقات مجبور هستيم در اتاق 4 نفره، 5 نفر جا بدهيم افزود: در هيچ دانشگاهي در منطقه 5 نيست که خوابگاه مازاد وجود داشته باشد بلکه با مشکل جا مواجه هستند و تخت خالي نداريم.