بوی ایده‌های ثروت‌ساز می‌آید/ استارتاپ در دانشگاه ایلام کلید خورد

بوي ايده‌هاي ثروت‌ساز مي‌آيد/ استارتاپ در دانشگاه ايلام کليد خورد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، اردوي جهاني کارآفريني استارتاپ ايلام ازعصر چهارشنبه 19 آبان ماه  با حضوردکتر حسين مهدي‌زاده، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، رؤساي دانشگاه‌ها و 110 شرکت کننده با انگيزه به ميزباني دانشگاه ايلام آغاز شد.

قابل توجه است که اردوي استارتاپ يک رويداد کارآفرينانه آموزشي-تجربي (Experiental Education) است که در سراسر دنياست در 3 روز متوالي (در انتهاي هفته) برگزار مي‌گردد.

در اين برنامه شرکت‌کنندگان پرانگيزه‌اي چون برنامه نويسان، مديران تجاري، عاشقان استارت‌آپ، بازارياب‌ها و طراحان گرافيک گرد هم جمع مي‌شوند تا طي 54ساعت ايده‌هايشان را مطرح ، گروه تشکيل داده و هر گروه ايده خود را اجرا کند.
طي دو روز شرکت کنندگان با عضويت در تيم هاي ده نفره به بررسي و فعاليت بر روي ايده هاي خواهند پرداخت که با نظارت و راهنمايي مربيان و متخصصان برنامه نويسي، کامپيوتر، کارآفريني و مديريت تا روز جمعه نسخه هاي ابتدايي از ايده خود را عملي کنند.

اين خبر تکميل مي شود