برنامه‌های راهبردی معاونت آموزشی تبیین شد

برنامه‌هاي راهبردي معاونت آموزشي تبيين شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، نشست صميمي دکتر مصطفي نعمتي، معاون آموزشي دانشگاه با همکاران حوزه معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي برگزار شد.

در اين جلسه دکتر مصطفي نعمتي، معاون آموزشي دانشگاه ضمن ابراز خرسندي از حضور در بين همكاران حوزه آموزش دانشگاه بيان داشت: اين جلسه به منظور تبيين برنامه‌هاي راهبردي معاونت آموزشي برگزار شده که در آينده موجبات تحولات اساسي و رشد کيفي در اين حوزه را رغم خواهد زد.

دکتر نعمتي با تاكيد به جايگاه حوزه معاونت و مديريت آموزشي در دانشگاه ايلام و ارتباط بسيار نزديك كاركنان با دانشجويان و دانش آموختگان ؛ به جايگاه تكريم ارباب رجوع در اين حوزه اشاره و از برخورد شايسته کارکنان اين حوزه با مراجعين قدرداني کرد و افزود: مهم ترين مشکلات معاونت آموزشي فضاي فيزيکي و عدم ارتباط کارشناسان آموزش دانشکده‌ها با آموزش کل است که بزودي با حضور در جلسات شوراي آموزشي دانشکده‌ها اين ارتباط را بصورت مستمر برقرار خواهيم کرد.

وي  خاطر نشان کرد: در اولين فرصت با همکاري شرکت سما دروه آموزشي در سه سطح به منظور ارتقاء کيفيت فعاليت کارشناسان آموزشي برگزار خواهد شد.

شايان ذکر است در اين جلسه همکاران ضمن معرفي خود و وظايف محوله در اين معاونت مشکلات و خواسته‌هاي خود را مطرح نمودند.