مالزی افق جدید برنامه های بین المللی شدن دانشگاه ایلام

مالزي افق جديد برنامه هاي بين المللي شدن دانشگاه ايلام

رئيس دانشگاه در سفر به کشور مالزي از سه دانشگاه پوترا UPM، دانشگاه فن آوري UTM و  دانشگاه ملي UKM ديدار کرد  و زمينه توسعه همکاري هاي مشترک فراهم گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در راستاي استمرار بين المللي شدن دانشگاه ايلام، دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه ايلام به همراه دکتر ياري، رئيس دانشکده ادبيات و علوم انساني و دکتر باقري، مشاور رئيس و مدير دفتر حقوقي دانشگاه (که قبلاً براي انجام فرصت مطالعاتي در اين کشور حضور داشتند) در روزهاي دوشنبه تا پنج شنبه، چهارم الي هشتم شهريور به کشور مالزي سفر کرده و زمينه هاي مشترک همکاري را با سه دانشگاه معتبر اين کشور مورد پي گيري قرار دادند.

در اين سفر چهار روزه ابتدا دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه با آقاي دکتر فريدون، رايزن علمي ايران در جنوب شرقي آسيا ديدار نمود و درباره توسعه همکاري هاي مشترک با سه دانشگاه برتر کشور مالزي شامل: دانشگاه پوترا UPM، دانشگاه فن آوري UTM و  دانشگاه  ملي UKM  به بحث و تبادل نظر پرداختند و هماهنگي لازم جهت تنظيم نقشه راه ارتباط با دانشگاه هاي مالزي صورت گرفت.

در ادامه رئيس دانشگاه در ضيافت نهار کاري رئيس دانشگاه  ملي UKM  که از دانشگاه هاي معتبر مالزي و داراي  رنکينگ 182 جهاني است و از امکانات سخت افزاري و نرم افزاري ايده آل و پژوهشگاه هاي مجهز و فعال بهره مند است،  حضور يافتند و زمينه هاي مشترک علمي، پژوهشي و تحقيقاتي را مورد بررسي قرار دادند و در پايان يک تفاهم نامه و دو موافقت نامه در زمينه تبادل استاد و دانشجو به امضاي طرفين رسيد.

بر اساس مفاد تفاهم نامه و موافقت نامه هاي فوق الذکر، اولين دانشجوي دکتري حقوق دانشگاه UKM  جهت گذراندن دوره فرصت مطالعاتي و تکميل رساله دکتري خود، در پاييز سال جاري به دانشگاه ايلام اعزام خواهد شد. همچنين عضويت يکي از اساتيد دانشگاه ايلام در انجام پروژه هاي تحقيقاتي با دانشگاه UKM و با اعتبار آن دانشگاه بعنوان اولين قرارداد بين المللي دانشگاه ايلام مورد موافقت قرار گرفت.

در ادامه اين سفر، دکتر علي اکبري به دعوت رئيس دانشگاه پوترا UPM در جلسه اي با حضور رئيس دانشگاه و رئيس و معاونين دانشکده جنگل آن دانشگاه بعنوان رابط حضور يافتند. تبادل نظر در مورد زمينه هاي مشترک تحقيقاتي ايران و مالزي و امضاي تفاهم نامه و موافقت نامه تبادل استاد و دانشجو از جمله برنامه هاي اين نشست بود.

دانشگاه پوتراUPM  از جمله دانشگاه هاي معتبر مالزي است که داراي رنکينگ 36 آسيايي و 286 جهاني در سال 2018 بوده و ظرفيت هاي بي نظيري براي انجام پروژه هاي مشترک بين دانشگاه ايلام و اين دانشگاه فراهم است.

در اين سفر همچنين رايزني هاي لازم جهت برقراري روابط با دانشگاه فن آوري UTM بعنوان يکي از مراکز معتبر علمي و پژوهشي کشور مالزي بويژه در زمينه ي فني و مهندسي صورت گرفت و مقرر گرديد مديريت روابط بين الملل دو دانشگاه، زمينه هاي مشترک همکاري را مورد بررسي و پي گيري قرار داده تا امضاي تفاهم نامه مشترک با اين دانشگاه نيز نهايي گردد.