ارتقای رتبه علمی 5 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ایلام

ارتقاي رتبه علمي 5 نفر از اعضاي هيات علمي دانشگاه ايلام

در پنجمين جلسه هيأت مميزه دانشگاه ايلام، 5 نفر از اعضاي هيات علمي دانشگاه ارتقاء رتبه يافتند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه،  پنجمين جلسه هيأت مميزه دانشگاه در دور دوم، صبح پنج شنبه 96/9/2 با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه و هيأت مميزه و تمامي اعضاء برگزار گرديد.

در اين جلسه، 7 پرونده مورد بررسي قرار گرفت و در نهايت با ارتقاء رتبه يک نفر  از اعضاي هيأت علمي به رتبه استادي و 4 نفر به رتبه دانشياري به شرح ذيل موافقت بعمل آمد:

آقاي دکتر آرش  قرباني چقاماراني عضو هيات علمي گروه شيمي به رتبه استاد تمامي

آقاي دکتر شمس الله سراج عضو هيات علمي گروه فلسفه و کلام اسلامي به رتبه دانشياري

آقاي دکتر عبدالجبار زرگوش نسب عضو هيات علمي گروه فقه و مباني حقوق اسلامي به رتبه دانشياري

آقاي دکتر اردشير شيري عضو هيات علمي گروه مديريت به رتبه دانشياري

آقاي دکتر جمال خداکرمي عضو هيات علمي گروه معماري به رتبه دانشياري

شايان ذکر است در سه سال اخير در مجموع 27 نفر از اعضاي هيات علمي به رتبه دانشياري و 4 نفر به رتبه استاد  تمامي ارتقاء يافته اند .