اخبار کوتاه دانشگاه

اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر هاشمي سرپرست وزارت علوم: توسعه دانشگاه ايلام، نسبت به سال 93 (که به اين دانشگاه آمدم)، کاملاً محسوس است.

تبريک متفاوت آغاز سال تحصيلي جديد سرپرست وزارت علوم بر روي صفحه وايت برد يکي از کلاسهاي دانشکده کشاورزي دانشگاه ايلام، که سوژه رسانه اي در سطح کشور شد.

سردار علي فضلي جانشين سازمان بسيج مستضعفين و فرمانده قرارگاه مرکزي راهيان نور سپاه و بسيج، با اهداء لوح تقديري به رئيس دانشگاه: از اقدامات دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه ايلام، به خاطر کمک در برگزاري اردوهاي راهيان نور دانشجويي و ترويج گفتمان جهاد و شهادت و گسترش معارف انقلاب اسلامي، کمال تقدير را دارم.

دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه در مراسم آغاز سال تحصيلي جديد: گرچه  بسياري از ناظران توسعه  عُمراني غير قابل انکار دانشگاه، را شاه ‌بيت فعاليت ‌هاي  دانشگاه  مي ‌دانند، به استحضار مي ‌رساند آنچه که در دانشگاه ايلام توسط مديران خدوم پي‌ گيري مي‌شود، توسعه متوازن و همه ‌جانبه‌ است.

حجت الاسلام غياثي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه: ضمن خوش آمدگويي و استقبال از حضور کليه دانشجويان عزيز ورودي جديد، از آنان جهت ارتباط و همکاري با دفتر نهاد نمانيدگي مقام معظم رهبري در دانشگاه و کانون هاي دانشجويي در امور فرهنگي -ديني دعوت بعمل مي آيد.

دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه: مجوز استخدام سالي 20 عضو هيأت علمي در دانشگاه، در هيات امناء به تصويب رسيد.

دکتر مهديزاده معاون پژوهش و فناوري دانشگاه: به منظور بهبود کيفيت توليد علم و فناوري و تشويق و ترغيب اعضاي هيأت علمي به انجام فعاليت‌ هاي پژوهشي و فناوري مؤثر، آيين نامه حمايت از ارتقاء کيفيت فعاليت‌ هاي پژوهشي و فناوري اعضاي هيأت علمي دانشگاه، تصويب و ابلاغ شد.

دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه: براي اولين ‌بار در طول تاريخ دانشگاه جمعيت کارمندان دانشگاه نه تنها رشد نيافته، بلکه سير نزولي هم داشته است.

دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و دانشجويي دانشگاه: 43 انجمن علمي دانشجويي در دانشگاه فعاليت دارند.

دکتر عدالتي معاون دانشجويي دانشگاه: ثبت نام وامهاي مختلف دانشجويي از امروز آغاز مي گردد.

دکتر باقري سرپرست دفتر حقوقي دانشگاه: مستند سازي و تحديد حدود املاک دانشگاه، در نزديک ترين زمان ممکن، تلاش در جهت افزايش ضريب موفقيت هاي دانشگاه در دعاوي مختلف و آگاهي بخشي حقوق مالکيت معنوي اعضاي محترم هيات علمي و کارکنان  شريف دانشگاه، جزء اولويت هاي کاري دفتر حقوق دانشگاه مي باشد.

دکتر روشني رئيس دانشکده علوم پايه: در سالهاي 94 و 95 مجموعاً 236 مقاله isi  توسط اعضاي هيأت علمي دانشکده علوم پايه چاپ شده است.