مدیر انجمن جامعه شناسی دانشگاه: نشست تخصصی «تغییرات فرهنگی و چالش های آن در ایران» در دانشگاه برگزار می گردد

مدير انجمن جامعه شناسي دانشگاه: نشست تخصصي  «تغييرات فرهنگي و چالش هاي آن در ايران» در دانشگاه برگزار مي گردد

نشست تخصصي «تغييرات فرهنگي و چالش هاي آن در ايران» با حضور دو تن اساتيد دانشگاه تهران، هفته آينده در دانشگاه برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر يارمحمد قاسمي مدير انجمن جامعه شناسي دانشگاه، با اعلام اين خبر، بيان داشت: در ادامه سلسه نشست هاي علمي انجمن جامعه شناسي، انجمن جامعه شناسي دانشگاه، اين بار نشست تخصصي «تغييرات فرهنگي و چالش هاي آن در ايران» را با حضور آقاي دکتر تقي آزاد ارمکي و خانم دکتر مهري بهار از  اساتيد  دانشگاه تهران؛ روز شنبه 96/8/6 برگزار مي نمايد.

مدير گروه جامعه شناسي دانشگاه، اضافه کرد: با عنايت به اينکه جامعه ايران در حال پيمودن پروسه تحول اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و سياسي مي باشد و اين تحولات خود به خود پيامدهايي به همراه دارد، اعتقاد انجمن بر اين است که اين دگرگوني ها مي تواند چالش هايي را با خود به همراه بياورد، لذا نشست فوق الذکر در راستاي بررسي و تحليل اين پيامدها و چگونگي برخورد با آنها مي باشد.