برگزاری اختتامیه دومین جشنواره ایده های ثروت ساز

برگزاري اختتاميه دومين جشنواره ايده هاي ثروت ساز

اختتاميه دومين جشنواره ايده هاي ثروت ساز با تقدير از  12 نفر از صاحبان ايده هاي برتر برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، مراسم اختتاميه دومين جشنواره ايده هاي ثروت ساز با حضور مهندس سليماني استاندار ايلام، آقاي کلانتري معاون سياسي – امنيتي استانداري، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، روساي دانشگاههاي استان، اعضاي کارگروه اشتغال استان،  معاونين دانشگاه، اساتيد، کارکنان و دانشجويان، عصر امروز در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد.

در اين مراسم دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه با خير مقدم به استاندار ايلام و ديگر ميهمانان حاضر در مراسم، اظهار داشت: دانشگاه ايلام نماد آموزش عالي و گرانيگاه توسعه در استان مي باشد و بنا به جايگاهي که دارد و براي اينکه به جوانان کارآفرين و جوياي کار استان کمک نمايد، جشنواره ايده هاي ثروت ساز را در سال گذشته و امسال برگزار کرد، تا اين ايده ها قبل از اينکه به توليد تبدليل شوند، مورد داوري صاحب نظران قرار بگيرند و بعد به سمت توليد هدايت شوند.

دکتر علي اکبري افزود: در دانشگاه ايلام محيطي فراهم شده تا کارآفرينان، فن آوران و پژوهشگران براي ورود به بازار و پيدا کردن کسب و کار آمادگي پيدا کنند و بدين لحاظ در دانشگاه در سه حوزه کسب و کار، بازاريابي  و فروش آموزش مي بينند، تا بدين وسيله بتوانند تجربه کسب کرده و زودتر به هدف مورد نظر برسند.

رئيس دانشگاه، درباره برگزاري دومين جشنواره ايده هاي ثروت ساز در دانشگاه، بيان داشت: درهمين راستا دانشگاه ايلام سال گذشته اولين جشنواره ايده هايثروت ساز را برگزار کرد، که 73 ايده توانستند به مرحله  رقابت راه پيدا کنند، اما در جشنواره امسال 230 ايده در 6 پنل  توسط دبيرخانه جشنواره دريافت شد، که بنا به نظر هيأت داوران 168 ايده قابليت رقابت را دارا بودند،  که اين اتفاق پيشرفتي خوب و رکوردي مناسب است.

دکتر علي اکبري، افزود: از آنچه مربوط به صاحبان ايده است، تعداد 16 نفر اساتيد دانشگاه، 25 نفر داراي شغل آزاد، 2 نفر خانه دار، 6 نفر دانش آموز، 50 دانشجو و 29 نفر کارمند هستند و همچنين از اين مجموع 21 نفر  داراي مدرک کارداني و پايين تر،  56 نفر داراي مدرک کارشناسي، 42 نفر مدرک کارشناسي ارشد و 29 نفر داراي مدرک دکتري مي باشند.

رئيس دانشگاه، خطاب به استاندار ايلام، تأکيد کرد: از آنجايي که دولت براي توسعه کارآفريني در روستاها برنامه جدي دارد و نظر به تجربه و پتانسيل هاي دانشگاه ايلام در اين زمينه، آمادگي داريم در اين  موضوع با استانداري ايلام همکاري داشته باشيم.

در ادامه اين مراسم  مهندس سليماني، استاندار ايلام، با ابراز خرسندي بخاطر حضور در دانشگاه ايلام و در بين اساتيد، دانشجويان و پژوهشگران استان، بر حرکت نهادها، سازمان ها و ادارت استان به سمت پژوهش  تأکيد کرد و خواستار هزينه بيشتر در اين زمينه شد و همچنين ابراز اميدواري کرد اساتيد و پژوهشگران استان، پژوهش هاي خود را به سمت پتانسيلهاي استان در زمينه نفت و گاز، مرز مشترک با عراق، گردشگري و توسعه زير ساختها و همچنين حل مشکلات و معضلات استان سوق دهند.

در پايان اين مراسم از 12 نفر از صاحبان ايده هاي بتر اين جشنواره تقدير بعمل آمد.