انتشار «کتاب کاربرد قارچ ها و باکتری‌های درون زیست در کشاورزی پایدار مناطق شور خشک و نیمه خشک»

انتشار «کتاب  کاربرد قارچ ها و باکتري‌هاي درون زيست در کشاورزي پايدار مناطق شور خشک و نيمه خشک»

کتاب « کاربرد قارچ ها و باکتري‌هاي درون زيست در کشاورزي پايدار مناطق شور خشک و نيمه خشک» تاليف دکتر محمد جواد زارع عضو هيات دانشکده کشاورزي منتشر شد.

به گزارش روابط عومي دانشگاخ، کتاب « کاربرد قارچ ها و باکتريهاي درون زيست در کشاورزي پايدار مناطق شور خشک و نيمه خشک» تاليف دکتر محمد جواد زارع عضو هيات علمي گروه زراعت دانشکده کشاورزي توسط انتشارات آموزش و ترويج کشاورزي به چاپ رسيده است. جلد اول اين کتاب با محوريت کاربرد قارچ هاي ميکوريزي در مناطق شور قبلاً توسط انتشارات جهاد دانشگاهي تهران به چاپ رسيده بود.

لازم به ذکر است که کتاب‌هاي زير با محوريت کاربرد باکتري و قارچ هاي همزيست گياهان زراعي  توسط دکتر محمدجواد زارع تاکنون به چاپ رسيده که برخي از آن‌ها در قالب مشارکت در تاليف کتاب و به دعوت اساتيد برجسته اين حوزه بوده است.

کتاب هاي تأليف شده:

1. بوم شناسي ريزوسفر، روش­هاي آزمايشگاهي بيولوژي خاک. انتشارات آواي نور. 191 ص (تاليف)
  2. کاربرد قارچ­هاي ميکوريزا در کشاورزي پايدار و خاک­هاي شور و خشک. انتشارات جهاد دانشگاهي تهران.

مشارکت در تأليف کتاب‌هاي:

1. Piriformospora indica  به دعوت پروفسور Oelmüller- انتشارات Springer-Verlag Berlin Heidelberg
  2. Probiotics in Agroecosystem به دعوت پروفسور Kumar  انتشارات  Springer Nature Singapore Pte Ltd
  3.  Bioremediation به دعوت پروفسور Varma انتشارات Springer-Verlag Berlin Heidelberg
  4.   Biodiversity, biofules, agroforestry and conservation agriculture به دعوت از پروفسور Lichtfouse- انتشارات Springer
  5.      Use of Microbes for the Alleviation of Soil Stresses به دعوت پروفسور Ansar- انتشارات Science+Business Media New York