انتشار کتاب «گرمانگاری، اصول، روش ها و کاربردها»

انتشار کتاب «گرمانگاري، اصول، روش ها و کاربردها»

کتاب "گرمانگاري، اصول، روش ها و کاربردها" تاليف دکتر کامران خير علي پور عضو هيات علمي دانشکده کشاورزي منتشر شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، فناوري گرمانگاري، ترموگرافي يا تصويربرداري حرارتي فناوري جديد تصويربرداري در گستره غيرمرئي فروسرخ است. مزاياي اين فناوري و قابليت هاي مختلف آن باعث شده تا در زمينه هاي مختلف صنعتي، ساختمان، پزشکي، دامپزشکي، کشاورزي و منابع طبيعي و غيره به طور گسترده استفاده شود.

آقاي دکتر کامران  خيرعلي پور عضو هيات علمي دانشکده کشاورزي، براي اولين بار در کشور از فناوري گرمانگاري در رساله دکتري خود  استفاده کرده و  با توجه به تجربه اساتيد راهنماي ايشان در اين زمينه و از آنجا که در کشور تاکنون کتابي در مورد فناوري گرمانگاري نگاشته نشده است، ايشان تصميم گرفت که  کتابي در اين خصوص به نگارش درآورد.

در اين کتاب اصول، روش ها و برخي از موارد استفاده از فناوري گرمانگاري در تحقيقات و کاربردهاي متفاوت آن در زمينه هاي مختلف آمده است.  اميد است اين کتاب براي جامعه دانشگاهي و بخش صنعت، کشاورزي و ... ثمربخش باشد.