بازدید مهندسین ناظر و طراح استان از پروژه های عمرانی دانشگاه

بازديد مهندسين ناظر و طراح استان از پروژه هاي عمراني دانشگاه

مهندسين ناظر و طراح عضو سازمان نظام مهندسي استان از پروژه هاي عمراني  دانشگاه بازديد کردند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، با هدف ارتقاء دانش مهندسين ناظر و طراح عضو سازمان نظام مهندسي، برگزاري دوره هاي ارتقاء اين مهندسين به دانشگاه ايلام واگذار گرديده است. در حاشيه برگزاري اين دوره ها، با هماهنگي دفتر طرح هاي عمراني و اداره تحول و بهره وري دانشگاه، عصر روز دوشنبه بيستم آذر اين عزيزان از پروژه هاي عمراني  دانشکده علوم پايه، توسعه دانشکده ادبيات و  علوم انساني و ساختمان سازمان مرکزي بازديد کردند.

با توجه به حساسيت هاي دفتر طرح هاي عمراني در زمينه کاهش مصرف انرژي و بکارگيري دانش روز در پروژه هاي عمراني از جمله تکنولوژي هاي نوين مورد استفاده در اين پروژه ها شامل:

1ـ بکارگيري سيستم اجراي ديوار خشک

2ـ نصب پانل هاي 3D

3ـ مهار ديوارهاي پيراموني و تيغه بنديها بر اساس آيين نامه 2800

4ـ اجراي ديوارهاي دو جداره عايق مطابق با مبحث 19 مقررات ملي ساختمان

در اين بازديد آقاي مهندس سعيد طولابي عضو هيأت علمي گروه عمران و مدرس اين دوره،  توضيحات لازم را به مهندسين ارائه کردند.

لازم به ذکر است که فنآوري هاي بکار رفته در اين پروژه ها مورد استقبال اغلب مهندسين قرار گرفته و تجارب دانشگاه در اين زمينه را مفيد و آموزنده ارزيابي نمودند.