فرآیند انتخاب دانشجوی نمونه دانشگاه

به منظور معرفي الگوي مناسب دانشجويي از لحاظ علمي، اخلاقي و همچنين پايبندي به هويت ملي و گسترش اصول و ارزش هاي اسلامي  انتخاب دانشجوي نمونه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي هر سال از اوايل مهرماه شروع و تا آخر آبان ماه نتايج مرحله دانشگاهي آن نهايي مي شود.  و  بر همين اساس دانشجوي نمنونه دانشگاهانتخاب شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر آرش فاضلي مدير امور دانشجويي و دبير کميته  انتخاب دانشجوي نمونه دانشگاه، درباره فرآيند انتخاب دانشجوي نمونه دانشگاه، اظهار داشت: دانشجويان مقاطع تحصيلي مختلف (کارداني، کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري) از گروه هاي فني و مهندسي، کشاورزي، علوم پايه، دامپزشکي و علوم انساني در سامانه ثبت نام کرده بودند،  که بر اساس ارزيابي هاي اوليه توسط سازمان امور دانشجويان، دانشجويان واجد شرايط جهت ارزيابي مدارک و مستندات آنها به دانشگاه معرفي شدند. دانشجويان نمونه از گروه هاي آموزشي بر اساس بالاترين امتياز فرهنگي، آموزشي و پژوهشي بر اساس آيين نامه معرفي مي شوند.

مدير امور دانشجويي  دانشگاه، در خصوص شرايط انتخاب دانشجويان نمونه اظهار داشت: حداقل معدل کل جهت شرکت در اين رقابت براي دانشجويان مقطع کارشناسي 16 و براي دانشجويان مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري 17 مي باشد، که دانشجويان دکتري پس از گذراندن آزمون جامع مي توانند در اين رقابت شرکت کنند.

دکتر فاضلي، دربراه اقدامات انجام شده در اين زمينه در دانشگاه، گفت: جهت انتخاب هر چه بهتر دانشجوي نمونه، ابتدا کميته مرکزي دانشگاه مشتکل از هيات رئيسه دانشگاه  تشکيل و مقرر شد که انتخاب دانشجوي نمونه در موعد مقرر و بر اساس آيين نامه صورت گيرد. علاوه بر اين کميته پژوهشي، کميته فرهنگي، کميته آموزشي متشکل از اعضاي هيات علمي و کارشناسان مجرب مستندات پژوهشي، فرهنگي و آموزشي دانشجويان متقاضي بر اساس آيين نامه و شيوه نامه انتخاب دانشجوي نمونه را مورد بررسي قرار دادند. بر اساس جمع بندي امتيازات کسب شده از بخش هاي آموزشي، پژوهشي و فرهنگي امتياز نهايي دانشجويان مشخص مي شود، که در هر گروه فقط يک نفر به عنوان دانشجوي نمونه دانشگاه به مرحله کشوري معرفي مي گردد. با توجه به ارزيابي هاي تخصصي بعمل آمده توسط کميته هاي علمي و پژوهشي خانم فائزه شه دوست فر دانشجوي دکتري Ph.D. شيمي تجزيه دانشکده علوم پايه بالاترين امتياز را در بين متقاضيان کسب نمودند و به عنوان دانشجوي نمونه دانشگاه ايلام به مرحله کشوري معرفي گرديد که همزمان در هفته پژوهش با حضور هيات رئيسه دانشگاه نيز مورد تقدير قرار گرفت.

مدير امور دانشجويي، در ادامه خاطر نشان کردند: با توجه به اينکه سالانه انتخاب دانشجوي نمونه دانشگاه ها برگزار مي گردد، از دانشجويان عزيز خواستارم ضمن مطالعه دقيق آيين نامه و شيوه نامه، مدارک و مستندات خود را تهيه نمايند، تا از جوايز و تسهيلات اين بخش از جمله هديه نقدي، امکان ادامه تحصيل بدون آزمون براي برگزيدگان مقطع تحصيلي کارشناسي و کارشناسي ارشد در مقاطع بالاتر، تامين هزينه فرصت مطالعاتي براي دانشجويان دکتري، معرفي برگزيدگان جهت عضويت در بنياد علمي نخبگان بهره مند شوند.

دکتر فاضلي، در پايان تأکيد کرد:  لازم است از زحمات همکاران محترم هيأت علمي دانشگاه که با تلاش شبانه روزي خود سعي در اعتلاي دانشجو و دانشگاه دارند صميمانه تشکر و قدرداني نموده و اميد است که سال آينده شاهد حضور پر رنگ تر دانشجويان مقاطع تحصيلي مختلف در اين رقابت باشيم.