در نشست علمی داخل دانشگاه مطرح گردید: زلزله‌های اخیر کوتاهی بخش نظارت را به خوبی نشان داد/ غیرمجازها به صنعت ساختمان ورود کرده‌اند

در نشست علمي داخل دانشگاه مطرح گرديد: زلزله‌هاي اخير کوتاهي بخش نظارت را به خوبي نشان داد/ غيرمجازها به صنعت ساختمان ورود کرده‌اند

در نشست علمي «بررسي ابعاد زمين شناختي و سازه اي زلزله اخير غرب کشور»، در داخل دانشگاه اساتيد حاضر بر کوتاهي بخش نظارت در ساختمان سازي تأکيد کردند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، نشست علمي «بررسي ابعاد زمين شناختي و سازه اي زلزله اخير غرب کشور»، با حضور دکتر محمود عدالتي عضو هيأت علمي گروه عمران، دکتر حاجي کريمي عضو هيأت علمي گروه زمين شناسي و دکتر همايون شاوردي عضو هيأت علمي گروه عمران، به همت انجمن اسلامي دانشجويان پيرو خط امام (ره) و جهاد دانشگاهي واحد استان، صبح روز جهارشنبه  96/9/14 در محل سالن آمفي دانشکده ادبيات و علوم انساني برگزار گرديد.

در اين نشست اساتيد حاضر ابعاد زمين‌ شناختي و سازه‌اي زلزله‌ هاي اخير را مورد بررسي قرار دادند و دلايل زمين‌شناختي زلزله‌ي اخير مورد بررسي قرار گرفت و به اين سوال پاسخ داده شد، که چرا زمين ‌لرزه‌ها در فصل سرما رخ مي‌دهند؟

در اين نشست، هر سه  سخنران تأکيد، کردند: بايد ساخت و سازها را با زلزله سازگار کرد  و  عنوان شد که،  متأسفانه مالکين و سازنده‌ هاي ساختمان ‌ها از ناظران مي‌خواهند با ناديده گرفتن بخشي از مقررات ملي ساختمان روند ساخت و ساز را براي آنها تسهيل کنند و تأسف ‌بارتر اينکه بخش نظارت هم به راحتي کوتاهي مي ‌کند.

همچنين تأکيد شد، بخش ساختمان در کشور متولي مشخصي ندارد و از ورود افراد غيرمجاز به اين بازار انتقاد شد.