4 عضو هیأت علمی دانشگاه بیش از 1000 استناد علمی دارند

4 عضو هيأت علمي دانشگاه بيش از 1000 استناد علمي دارند

4 نفر از عضو هيأت علمي  دانشگاه، در نمايه هاي استنادي بين المللي معتبر  SCOPUS  و  Thomson Reuters، بيش از هزار استناد علمي دارند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر حسين مهديزاده، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، با اعلام اين خبر، اظهار داشت: در چند سال گذشه، دانشگاه در زمينه توليد علم از رشد خوبي برخوردار بوده است و اعضاي هيأت علمي  و دانشجويان تحصيلات تکميلي، مقالات متعددي را به صورت ISI در مجلات معتبر بين المللي چاپ و تعداد زيادي نيز در جهان به اين يافته هاي علمي استناد نموده ­اند.

دکتر مهديزاده، افزود: بر اساس اطلاعات اخذ شده از نمايه هاي استاندي بين المللي معتبر SCOPUS  و  Thomson Reuters، تعداد 4 نفر از اعضاي هيأت علمي دانشگاه به ترتيب  آقايان دکتر علي دانشفر استاد تمام، دکتر رضا صحرايي دانشيار، دکتر آرش قرباني چقاماراني استاد تمام و دکتر محمود روشني دانشيار، در ليست ارجاعات بالاي 1000 استناد قرار دارند.