انتخاب اعضای جدید هیأت ممیزه دانشگاه

انتخاب اعضاي جديد هيأت مميزه دانشگاه

يازده عضو جديد حقيقي هيأت مميزه دانشگاه، با رأي مستقيم اعضاي هيأت علمي دانشکده ها انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، بر اساس آئين نامه جديد تشکيل هيأت مميزه دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ابلاغي وزارت علوم، 11 عضو جديد هيأت مميزه دانشگاه، با رأي اعضاي هيأت علمي (بر اساس سهم دانشکده ها) در روز دوشنبه 96/9/27 انتخاب شدند.

بر اساس دستورالعمل جديد اعضاي حقوقي هيأت مميزه سه نفر شامل:  رئيس دانشگاه، معاون آموزش و تحصيلات تکميلي و معاون پژوهش و فناوري مي باشند و اعضاي حقيقي 17 نفر هستند، که 11 نفر با رأي گيري توسط اعضاي هيأت علمي انتخاب مي شوند و 6 نفر ديگر با رتبه استاد تمامي از دانشگاه هاي ديگر سطح کشور و به پيشنهاد رئيس دانشگاه و با تأييد وزارت علوم انتخاب مي گردند. همچنين يک الي سه نفر به پيشنهاد هيات امناء و هيأت مميزه وزارت علوم و بعنوان نماينده وزير علوم در هيأت مميزه دانشگاه حضور خواهند داشت.

اعضاي منتخب  هيأت مميزه در دانشکده کشاورزي:

1-دکتر حاجي کريمي

2-دکتر فرشيد فتاح نيا

3-دکتر مهدي صيدي و دکتر محمد جواد زارع (مشترک) در نهايت يک نفر از بين اين دو انتخاب مي شود.

اعضاي منتخب  هيأت مميزه در دانشکده ادبيات و علوم انساني:

1-دکتر سياوش ياري

2-دکتر رحمان ذبيحي

3-دکتر اسفنديار محمدي

اعضاي منتخب  هيأت مميزه در دانشکده فني و مهندسي:

1-دکتر سيد حسين حسيني

اعضاي منتخب  هيأت مميزه در دانشکده علوم پايه:

1-دکتر محمود روشني

2-دکتر شهريار عباسي

اعضاي منتخب  هيأت مميزه در دانشکده پيرا دامپزشکي:

1-دکتر فاضل پوراحمد

اعضاي منتخب  هيأت مميزه در دانشکده الهيات و معارف اسلامي: