کسب مقام دوم حوزه زیستی جشنواره دانشمندان و اندیشمندان جوان توسط استادیار دانشکده کشاورزی

کسب مقام دوم حوزه زيستي جشنواره دانشمندان و انديشمندان جوان توسط استاديار دانشکده کشاورزي

دکتر حميد رضا ناجي استاديار دانشکده کشاورزي مقام دوم حوزه زيستي جشنواره دانشمندان و انديشمندان جوان را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در جشنواره دانشمندان و انديشمندان جوان که زير نظر معاونت علمي و فناوري رياست جمهور و صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور و با همکاري بنياد نيکوکاري جميلي در آذرماه سال جاري در دانشگاه تهران برگزار گرديد، ايده دکتر حميد رضا ناجي، استاديار دانشکده کشاورزي (مشترک با دکترياسر عليزاده و خانم کلثوم محمودي) با عنوان «توليد نهال هاي بومي جنگلي مقاوم به خشکي با تکنولوژي نانو ذرات» مقام دوم را در حوزه علوم زيستي کسب کرد.

بيش از 700 ايده ارائه شده به اين جشنواره، در طي دو مرحله داوري و توسط 28 داور متخصص، 20 طرح برتر در 5 حوزه انتخاب گرديد و ايده آقاي دکتر ناجي تنها طرح برتر در حوزه علوم کشاورزي و منابع طبيعي بود.