سرپرست وزارت علوم : گفتمان گفتگو و نقد باید در دانشگاه ها توسعه یابد

سرپرست وزارت علوم : گفتمان گفتگو و  نقد بايد در دانشگاه ها توسعه يابد

سرپرست وزارت علوم ، تأکيد کرد: مديران براي اصلاح امور از نقدهاي سازنده استقبال کنند، تا گفتمان گفتگو و نقد توسعه يايد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر هاشمي  سرپرست وزارت علوم در نشست خبري با اصحاب رسانه  هاي استان در دانشگاه، اظهار داشت: خوشبختانه دولت نسبت به دانشگاه نگرش مثبتي دارد و در سال جاري اعتبارات خوبي به دانشگاه ها اختصاص داده است.

دکتر هاشمي، با تقدير از زحمات و تلاشهاي دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، بيان داشت: توسعه طرحهاي عمراني، تعامل سازنده با مديران استان، پذيرش دانشجوي خارجي و توسعه امور پژوهشي و آموزشي دانشگاه ايلام، ما را به توسعه اين دانشگاه اميدوار مي کند.

سرپرست وزارت علوم در پاسخ به سوالي درباره وزير پيشنهادي دولت براي وزارت علوم اظهار داشت: بعضي از اين گمانه زني هاکه مطرح مي شود، فقط بحث رسانه اي است و واقعيت ندارد و طي هفته هاي آينده رئيس جمهور گزينه موردنظر براي تصدي پست وزارت علوم را معرفي خواهد کرد.

دکتر هاشمي، افزود: با توجه به اينکه وعده رئيس جمهوري مبني بر معرفي وزير طي مهر ماه بود، قطعاً چهره شناخته شده اي از سوي دولت براي پست وزارت معرفي خواهد شد.

سرپرست وزارت علوم با اشاره به برنامه هاي وزارت علوم براي توسعه کمي و کيفي دانشگاه ها، اظهار داشت: توسعه کيفي مراکز آموزش عالي در سطح کشور و  در استان ايلام، در راس برنامه هاي اين وزارتخانه قرار داد.

دکتر هاشمي، افزود: هم اکنون بيش از 25 هزار دانشجو در استان ايلام فعاليت دارند،  که از نظر شاخص جمعيتي استان رقم بسيار خوبي است.

دکتر هاشمي با اشاره به برنامه هاي وزارت علوم براي جذب دانشجويان خارجي، اضافه کرد: يکي ديگر از برنامه هاي مهم وزارت علوم جذب دانشجوي عراقي است، که خوشبخانه اين امر در  دانشگاه ايلام اتفاق افتاده است  و در سال هاي آينده گسترش خواهد يافت.

سرپرست وزارت علوم با اشاره به اينکه يکي ديگر از برنامه هاي مهم وزارت علوم شنيدن ديدگاه هاي اساتيد و دانشجويان است، اظهار کرد: سازوکارهايي براي اساتيد و دانشجويان تعريف شده، تا بتوانند آزادانه ديدگاههاي خود را بيان کنند و  به هيچ عنوان نبايد اين امور به عنوان تخريب شمرده شوند.

دکتر هاشمي، خاطرنشان کرد: دانشگاه بايد ديدگاه محور باشد و مسئولان از انتقادات دانشجويان و اساتيد براي پيشرفت امور استفاده کنند.