برگزاری جلسه قرارگاه ملی راهیان نور دانشجویی با حضور سرپرست وزارت علوم در دانشگاه

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، جلسه قرارگاه ملي راهيان نور دانشجويي، با حضور دکتر هاشمي سرپرست وزارت علوم، سردار فضلي جانشين سازمان بسيج مستضعفين، دکتر ميرزايي سرپرست معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، نماينده وزارت بهداشت، نمايندگان دانشگاههاي آزاد اسلامي، پيام نور، جامع علمي کاربردي، فني و حرفه اي، روساي دانشگاههاي استان خوزستان، مسئول و معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، روساي دانشگاه هاي استان و معاونين دانشگاه، صبح امروز در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين جلسه دکتر هاشمي، سرپرست وزارت علوم، با ابراز خرسندي بخاطر حضور در استان ايلام و دانشگاه ايلام و با تسليت ايام شهادت حضرت ابا عبدالله الحسين عليهم السلام و ياران گراميش و گراميداشت هفته دفاع مقدس و تشکر از زحمات دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه به خاطر ميزباني اين جلسه، اظهار داشت: بسيار خوشحال و خرسنديم، که امروز اين توفيق نصيب مجموعه وزارت علوم شد، که نشست قرارگاه راهيان نور کشور را در دانشگاه ايلام برگزار کنيم.

دکتر هاشمي، افزود: رشادت هاي مردم ايلام در دوران دفاع مقدس و همچنين اعزام و تردد زائرين اربعين در اين استان باعث شده، اين استان در بخش هاي مختلف مورد توجه باشد.

سرپرست وزارت علوم با اشاره به اينکه ايام محرم با هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصيلي دانشگاه ها تقارن پيدا کرده است، افزود: بايد فرهنگ ايثار و فداکاري در دانشگاه هاي کشور ترويج پيدا کند.

دکتر هاشمي از گسترش کمي و کيفي اعزام دانشجويان در بخش راهيان نور در دانشگاه هاي کشور خبر داد و گفت: راهيان نور يک ظرفيت بزرگ فرهنگي در کشور است و بايد از آن براي اعتلاي فرهنگي دانشگاه هاي کشور استفاده کرد.

سرپرست وزارت علوم، افزود: وزارت علوم علاوه بر ترويج علم و توسعه علمي کشور در راستاي اعتلاي فرهنگي برنامه هاي مختلفي از جمله راهيان نور را گسترش خواهد داد.

دکتر هاشمي، ادامه داد: دانشگاه يکي از محيط هاي مناسب براي ترويج فرهنگ ديني و استفاده از ظرفيت هاي دفاع مقدس براي اردوي راهيان نور است.

سرپرست وزارت علوم، يادآور شد: بايد با برنامه ريزي دقيق نسبت به اعزام دانشجويان در دانشگاه هاي کشور اقدام کرد و نقاط ضعف سال هاي گذشته را برطرف و نقاط قوت را تقويت کرد.

در ابتداي اين جلسه دکتر علي اکبري با خير مقدم به دکتر هاشمي سرپرست وزارت علوم، دکتر ميرزايي سرپرست معاونت فرهنگي وزارت علوم، سردار فضلي جانشين سازمان بسيج مستضعفين و خوش آمدگويي به حاضرين در اين جلسه و با تسليت ايام شهادت حضرت امام خحسين (ع) و ياران وفادارش و گراميداشت هفته دافع مقدس و آغاز سال تحصيلي جديد، اظهار داشت: دانشگاه محل کار جهادي است  و همانطور که در گذشته در دفاع مقدس حضور يافتند، امروز مشغول جهاد علمي هستند.

دکتر علي اکبري، تأکيد کرد: دانشگاه گرانيگاه فرهنگ جامعه است و مي تواند در اعتلاي فرهنگ جامعه نقش محوري داشته باشد.

دکتر علي اکبري، خاطر نشان کرد: دانشگاه ايلام به خاطر جنگ تعطيل شد و رتبه اش پايين آمد،  اما بعد از اتمام جنگ تحميلي و در جريان سفر مقام معظم رهبري مدظله العالي به استان ايلام، به دانشگاه ارتقاء يافت.

رئيس دانشگاه، تأکيد کرد: دانشگاههاي استان با سپاه همکاري و تعامل سازنده اي دارند و به خوبي مشغول فعاليت هستند و آمادگي داريم، هر برنامه اي که با ما محول شود، آن را به خوبي انجام دهيم.

در اين جلسه سردار علي فضلي جانشين سازمان بسيج مستضعفين، اظهار داشت: امروز در استان ايلام نشست قرارگاه راهيان نور در حال برگزاري است، که اين استان در زمان 8 سال دفاع مقدس، شاهد نبردهاي مهمي در دوران جنگ 8 ساله بوده است.

سردار فضلي، تأکيد کرد: يکي از مهمترين ظرفيت هاي نظام جمهوري اسلامي ايران، اردوهاي راهيان نور است، که خوشبختانه طي سالهاي گذشته، روند افزايشي داشته است.

سردار فضلي با اشاره به اينکه طي 38 سال گذشته، يکي از نقاط مثبت نظام جمهوري اسلامي ايران که عمل به قرآن در آن موج مي زند دفاع مقدس بوده است، افزود: تقارن ايام محرم با آغاز سال تحصيلي دانشگاه ها و مراکز علمي کشور اين فرصت را فراهم کرده، تا اردوهاي راهيان نور را در کشور در ادامه امور فرهنگي گسترش دهيم.

جانشين بسيج مستضعفين کشور، تصريح کرد: هم اکنون بسياري از ايستگاه ها براي اعزام راهيان نور فراهم است و از اعزام 200 هزار نفر در سال 84، هم اکنون به 7 ميليون نفر رسيده است.

سردار فضلي، خاطرنشان کرد: اميدواريم با هدفمند کردن اعزام اردوهاي راهيان نور در بين دانشگاه هاي کشور شاهد افزايش کيفي و کمي اعزام ها باشيم که در اين راستا، نيازمند فرهنگ سازي و ايجاد دستورالعمل ها و سازو کارهاي لازم براي اردوهاي راهيان نور در دانشگاه ها هستيم.

جانشين بسيج مستضعفين کشور، افزود: هم اکنون براي برگزاري اردوهاي راهيان نور در کشور بيش از 200 هزار نفر کادر انقلابي، اعزام اردوها را بر عهده دارند.

سردار فضلي با اشاره به اينکه براي اردوهاي راهيان نور بيش از 26 هزار نفر مبلغ عمليات هاي دفاع مقدس حضور دارند، اظهار داشت: علاوه بر اين، 76 هزار نفر مديران کاروان و 40 هزار خادم در اين مورد فعاليت دارند.

سردار فضلي با اشاره به اينکه در استان ايلام ظرفيت هاي بسيار خوبي براي اردوها وجود دارد، گفت: زيرساخت هاي لازم از جمله اسکان بايد در يادمان هاي دفاع مقدس اين استان بيشتر شود.

جانشين بسيج مستضعفين کشور، بيان کرد: يکي از مهمترين نيازهاي استان در بحث راهيان نور، اجراي رزمايش هاي رزمي است.