خیر نیکوکار ایلامی گلخانه 500 مترمربع را به دانشگاه اهداء کرد

خير نيکوکار  ايلامي گلخانه 500 مترمربع را به دانشگاه اهداء کرد

سرکار خانم اسماعيلي خير نيکوکار  ايلامي گلخانه500 متري را  به دانشگاه اهداء کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، نشست تقدير از بانو اسماعيلي خير ايلامي که گلخانه 500 مترمربع را به دانشگاه اهداء کرد، با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني، دکتربازگيررئيس دانشکده کشاورزي،دکتر محمدي مدير دفتر بودجه و تشکيلات و خانم پيرزاد نيا مشاور رئيس دانشگاه در امور بانوان صبح روز يک شنبه تاريخ 95­­/5/15 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در اين نشست ابتدا دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه با ابراز خرسندي از حضور سرکار خانم اسماعيلي خير ايلامي در اين نشست، خطاب به ايشان اظهار داشت: همگي ما به احترام شما در اين نشست جمع شده ­ايم تا به صورت ويژه از اقدام خيرخواهانه سرکار عالي در اهداء گلخانه به دانشگاه ايلام تقدير و تشکر داشته باشيم.

دکتر علي اکبري در ادامه به اقدامات انجام شده براي راه اندازي بنياد خيرين دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: قصد داريم براي استفاده از ظرفيت خيرين در استان و کشور در سال گذشته بنياد خيرين دانشگاه را راه اندازي نماييم، که به همت آقاي دکتر محمدي مدير بودجه و تشکيلات دانشگاه آئين نامه مربوطه تدوين و به تصويب رسيده است و خوشحال هستم که سرکارعالي اولين کسي هستيد که نامش به عنوان خير در اين بنياد ثبت مي­گردد و اميد دارم اين امر، فتح بابي براي مشارکت خيرين ديگر در دانشگاه شود.

رئيس دانشگاه تأکيد کرد: متأسفانه خيرين در استان کمتر به سمت آموزش عالي گرايش دارند که اميد است با راه اندازي بنياد خيرين دانشگاه و حضور شما، زمينه لازم براي شرکت خيرين ديگر در دانشگاه فراهم آيد.

در ادامه خانم اسماعلي با ابراز شعف از حضور در جمع مسئولين دانشگاه ايلام اظهار داشت: يکي از دغدغه ­هاي من اين است که دانشگاه ­هاي استان ايلام امکانات لازم را براي امور آموزشي، پژوهشي و فوق برنامه دانشجويان داشته باشند و براي تحقق اين امر گلخانه­­اي به مساحت 500 متر مربع  را به دانشگاه اهداء کردم، تا به نوبه خود قدمي در راه توسعه دانشگاه ايلام و فراهم آمدن تدارکات لازم براي دانشجويان فراهم گردد.

در پايان اين نشست لوح تقديري از طرف رئيس دانشگاه به خانم اسماعيلي اهداء گرديد.