پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

پيام تبريک رئيس دانشگاه به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، به مناسبت روز خبرنگار، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه پيامي به شرح ذيل صادر کرد:

«ن و القلم و ما يسطرون»

«سوگند به قلم و آنچه مي نويسد»

17 مرداد، روز خبرنگار يادآور رسالتي است که خبرنگاران در مسير پيشرفت بشريت و ترويج حق و حقيقت فرياد مي کنند. اين روز بزرگ را به همه خبرنگاران، به ويژه خبرنگاران عرصه دانش در اقصي نقاط ايران اسلامي و ايلام سرفراز تبريک مي گويم. خبرنگار چونان شمعي پرفروغ است که همواره شعله آگاهي را با جان خويش بر مي افروزد و براي دستيابي به صلح و صلاح شهروندان در جهان امروز مي کوشد. دانشگاه ايلام بر اين باور است که اصحاب علم و دانش با پيوند عميق و ريشه داري که با اصحاب رسانه و ارتباط دارند همچون دو بال پيشرفت و موفقيت، زمينه صعود جامعه و شهروندان ايران زمين را به سوي اهداف عالي انساني فراهم مي سازند. ما مي توانيم با همفکري و همراهي، همچون گذشته منادي اميد و ايمان باشيم و به مسئوليتمان در قبال حقوق شهروندان براي دستيابي آسان و شرافتمندانه به اطلاعات و آزادي وفادار بمانيم.

دکترمحمد علي اکبري

رئيس دانشگاه ايلام