یاداشت درباره برگزاری دومین کنفرانس بین المللی گرد و غبار در دانشگاه

ياداشت درباره برگزاري دومين کنفرانس بين المللي گرد و غبار در دانشگاه

دومين کنفرانس بين المللي گرد و غبار در ارديبهشت 1397 در دانشگاه ايلام برگزار مي گردد، درباره برگزاري اين کنفرانس نکاتي به شرح ذيل حائز اهميت است:

1-معاون  رياست جمهوري و رئيس سازمان محيط زيست کشور  با برگزاري اين کنفرانس بين المللي در دانشگاه  ايلام موافقت کرده است.

2- ميزباني اين کنفرانس براي دانشگاه ايلام در رقابت با دانشگاههاي شهيد چمران اهواز و کشاورزي و منابع طبيعي رامين خوزستان به دست آمد.

3- اقدام براي کسب ميزباني اين  کنفرانس با موافقت و هماهنگي مهندس مرواريد استاندار ايلام انجام شده است.

4- مهندس مرواريد استاندار ايلام رياست شوراي سياست گذاري اين کنفرانس را بر عهده دارد. 5- کنفرانس در سه زبان انگليسي، عربي و فارسي برگزار مي شود.

6- شش دانشگاه کشور عراق حمايت جدي خود را از برگزاري اين کنفرانس اعلام کرده اند.

7-اهتمام ويژه اي براي حضور دانشمندان صاحب نظر پديده گرد و غبار در جهان در اين کنفرانس وجود دارد.

8- اين کنفرانس فرصت ويژه اي براي اساتيد، دانشجويان و صاحب نظران استان جهت ارسال مقاله است، بايد در نظر گرفت حوزه ارسال مقاله در اين کنفرانس گسترده است و شامل: حقوق بين الملل، علوم کشاورزي، منابع طبيعي، محيط زيست و ... است. همچنين اهتمام ويژه اي وجود دارد تا امکان چاپ مقالات پذيرش شده در مجلات معتبر علمي جهان و ايران فراهم گردد.

9- برگزاري اين کنفرانس فرصت ويژه اي براي معرفي دانشگاه ايلام در محافل علمي، آموزشي، پژوهشي و اجرايي کشور است.

10- برگزاري  اين کنفرانس همچنين فرصت ويژه اي براي معرفي استان ايلام در سطح کشور و جهان و به خصوص در حوزه گردشگري  است.

11- برگزاري اين کنفرانس مي تواند مقامات سياسي و اجرايي کشور را متوجه  وجود  پديده گرد و غبار در استان ايلام  نمايد.

12- حضور دانشگاههاي  کشور عراق مي تواند، فرصتي براي توجه دادن مقامات و محافل علمي عراق به پديده گرد و غبار بعنوان يکي از سرمنشأهاي اصلي اين پديده در ايران و به خصوص استان ايلام باشد.