آغاز5دوره آموزشی ویژه مهندسین ناظر روستایی بنیادمسکن استان

با انعقاد تفاهم نامه في مابين دانشگاه و بنياد مسکن انقلاب اسلامي استان ،تعداد 5 دوره آموزشي جهت مهندسين ناظر روستايي استان برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ،آقاي عسکري نيا رييس گروه تحول وبهره وري دانشگاه اظهارنمود:براساس انعقاد تفاهم نامه في مابين دانشگاه و بنياد مسکن انقلاب اسلامي استان ، 5 دوره آموزشي که شامل مباحث8و19مقررات ملي ساختمان،طراحي معماري ساختمان هاي روستايي،روش هاي ساده زيباسازي مسکن روستايي،بررسي وتحليل نقشه هاي اجرايي باتوجه به نقشه هاي محاسباتي تهيه شده،اقليم وانرژي درساختمان هاي روستايي،آشنايي باطرح هاي هادي وفرادست وارزيابي کيفي مسکن روستايي وکنترل مضاعف نقشه هاي معماري،درمدت 5روز ودردونوبت صبح وظهر تشکيل شده است.

آقاي عسکري نيا افزود،آقايان دکترخداکرمي ،دکترشاوردي ودکترسلاورزي ازدانشکده فني ومهندسي دانشگاه ايلام ،ازاساتيد آموزشي اين دوره بوده.که بيانگرمباحث علمي درموضوعات فوق براي 90نفراز مهندسين ناظر روستايي استان مي باشند.