اخبار کوتاه دانشگاه

اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر علي داکبري رئيس دانشگاه: دانشگاه ايلام در افق 1400 شاخص هاي يک دانشگاه  توسعه يافته را دارا  خواهد بود .  رسيدن به شاخص استاندارد و نسبت دانشجو به هيات علمي  از جمله موارد برنامه استراتژيک دانشگاه در افق 1400 است.

دکتر ملابهرامي معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه: از سال 1393 تا کنون نيروي غير هيأت علمي به بدنه دانشگاه تحميل نشده است، ليکن در حوزه جذب نيروي هيأت علمي ، تعداد قابل توجهي در رشته هاي مختلف جذب شده اند و در اين ميان اعضايي بودند که روند استخدامي آنها نهايي نشده بود، که بخش عمده اين روند طي شده و الباقي آن نيز در حال نهايي شدن است.

دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه: در سال جاري  33 کارگاه فرهنگي، علمي و سياسي براي اعضاي هيات علمي، کارکنان و دانشجويان برگزار شده است.

دکتر سياوش ياري رئيس دانشکده ادبيات و علوم انساني: دانشکده ادبيات در مهرماه،  در دو رشته زبان و ادبيات فارسي و آموزش زبان انگيسي 10 دانشجوي دکتري پذيرش مي نمايد.

خانم دکتر طولابي مدير دفتر نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت دانشگاه: اين دفتر در قالب هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان وظيفه بازديد از مراکز آموزش عالي سطح استان به صورت ادواري با همراهي کارگروهاي تخصصي و با تکميل فرم هاي مربوطه و ارائه نتايج حاصله از فرم ها به مرکز نظارت و ارزيابي آموزش عالي را به عهده دارد.

آقاي خوراني مدير امور پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام: تمامي کارکنان رسمي و پيماني که بر اساس بخش نامه هاي مصوب شرايط ارتقاء به مرحله بالاتر را دارا بوده اند، ارتقاء يافته اند که حدود 56  مورد بوده است.

پنج دوره  آموزشي ويژه مهندسين ناظر روستايي بنياد مسکن استان در دانشگاه برگزار گرديد.

دکتر مهدي صيدي دانشيار دانشکده کشاورزي: در طي دو سال گذشته دانشگاه ايلام با مديريت دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، رشد خوبي در زمينه کارآفريني و کسب ثروت داشته است.

آقاي فتاحي مدير روابط عمومي دانشگاه: جوايز دانش آموزان ممتاز فرزند اعضاي هيات علمي و کارکنان دانشگاه شنبه 4شهريور به اين عزيزان اهدا, مي گردد.