50 مورد از افتخارات و عملکرد دانشگاه در پنج ماهه نخست سال جاری

50  مورد از افتخارات و عملکرد دانشگاه در پنج ماهه نخست سال جاري
حوزه رياست:
  • تقدير وزير محترم علوم، تحقيقات و فناوري از رييس دانشگاه، به جهت نقش آفريني در مراسم اربعين حسيني.
  • تقدير معاون پژوهشي وزارت علوم  از رئيس دانشگاه، به  جهت  رشد و شکوفايي  و ايجاد شرايط شايسته براي محققان و انديشمندان در انجام پروژه ­هاي تحقيقاتي و تحقق اهداف شبکه آزمايشگاه علمي ايران  (شاعا).
  • انتصاب رييس دانشگاه از سوي وزير علوم به عنوان رئيس شبکه ملي جامعه و دانشگاه در استان ايلام.
  • تقدير استاندار ايلام از رئيس دانشگاه به جهت همکاري در اجراي طرح تحول سلامت اداري در حوزه بهداشت.
  • تقدير رئيس موسسه پژوهش و برنامه ­ريزي آموزش عالي از رييس دانشگاه، به جهت همکاري­ هاي پيوسته و مشارکت فعال دانشگاه در ارسال آمارهاي مورد نياز موسسه پژوهش و برنامه­ ريزي آموزش عالي
  • دو سفر هيأت اعزامي دانشگاه با رياست رئيس دانشگاه براي توسعه همکاري­ هاي علمي و بين المللي به کشور عراق.
  • تصويب و ابلاغ برنامه استراتژيک دانشگاه، براي سال هاي 1396 تا 1400
  •  ارتقاء کميت و کيفيت اطلاع رساني دانشگاه.
حوزه آموزش و تحصيلات تکميلي:
  • تقدير رئيس سازمان سنجش کشور از معاون آموزشي دانشگاه، به جهت برگزاري آزمون­ هاي اختصاصي دانشگاه ­ها و موسسات آموزش عالي کشور.
  • اخذ مجوز چهار رشته تحصيلي کارشناسي حقوق قضايي، کارداني تکنولوژي ماشين ­هاي کشاورزي و کارداني تکنولوژي توليدات دامي و کارداني تکنولوژي ماشين هاي کشاورزي براي آموزشکده فني و کشاورزي دهلران
  • افزايش فرصت مطالعاتي دانشجويان دکتري (براي اولين بار اعزام دانشجويان دانشگاه به کشورهاي اروپايي براي انجام فرصت مطالعاتي).
  • براي اولين بار  برگزاري برنامه «دهه سرآمدي آموزش دانشگاه» با هدف تبيين جايگاه مهم آموزش به عنوان بستر رشد و توسعه علمي و در قالب برنامه­ هاي متنوع و متعدد.
  • برگزاري منظم آزمون جامع دانشجويان دکتري در 12 رشته تحصيلي.
  • برگزاري ترم تابستاني با حضور 1230 دانشجو در قالب 105عنوان درس
حوزه پژوهش و فناوري:
  • ارتقاء رتبه علمي دانشگاه در زمينه توليد علم به رتبه سي و ششم،  در  بين 230 دانشگاه و موسسه آموزش عالي  سراسر کشور.
  • رشد دو  پله ­اي رتبه دانشگاه از سوي پايگاه استنادي جهان اسلام (ISC)
  • قرار گرفتن آزمايشگاه مرکزي دانشگاه در رديف 10 آزمايشگاه برتر کشور.
  • با موافقت معاون رياست جمهور و رييس سازمان حفاظت محيط زيست کشور، دانشگاه بعنوان ميزبان دومين کنفرانس بين المللي مقابله با گرد و غبار تعيين گرديد.
  • انعقاد تفاهم نامه همکاري با 6 دانشگاه کشور عراق.
  • انعقاد تفاهم نامه خواهر خواندگي دانشگاه با دانشگاه گرميان عراق.
  • اخذ امتياز اولين مجله علمي - پژوهشي دانشگاه با عنوان «آموزه­ هاي تربيتي در قرآن و حديث»  از سوي  کميسيون نشريات علمي وزارت عتف.
  • اخذ شش سهميه فرصت مطالعاتي براي اساتيد دانشگاه، که در چند سال گذشته تعطيل شده بود.
  • افزايش جذب اعتبار پژوهشي و مطالعاتي از سازمان­ها،  ادارات و شرکت­ هاي­ داخل استان و خارج استان.
  • درخشش خانم فائزه شه دوست فرد دانشجوي دکتري دانشگاه، در کنفرانس بين المللي فناوري سنجش ­هاي زيستي در کشور ايتاليا.
  • انتخاب خانم اکرم ولي پور دانشجوي دکتري رشته شيمي تجزيه دانشگاه، به عنوان «جوان علمي برتر استان».
  • براي اولين بار حضور يک دانشجوي دکتري دانشگاه اصفهان براي انجام فرصت مطالعاتي در دانشگاه.
  • طراحي سامانه جديد پژوهش و فناوري.
  • انعقاد تفاهم نامه همکاري با سازمان محيط زيست استان و شرکت برق منطقه­ اي غرب کشور.
  • افزايش درخواست­ها از کشور عراق براي پذيرش در دانشگاه، که نشان دهند عملکرد خوب دانشگاه در زمينه پذيرش دانشجويان عراقي است.
حوزه فرهنگي و اجتماعي:
  • راه­يابي 5 تن از دانشجويان عضو انجمن­ هاي علمي دانشگاه، به عضويت  شوراي مرکزي اتحاديه­ هاي اين انجمن­ ها در سطح کشور.
  • افزايش کمي و کيفي فعاليت­ هاي فرهنگي دانشگاه با محوريت دانشجويان.
  • موفقيت سه تيم مناظرات دانشجويي دانشگاه در ششمين دوره مناظرات دانشجويي استان.
  • فعاليت موثر دانشگاه در زمينه انتخابات رياست جمهوري در 29 ارديبهشت.
  • راهيابي 13 نفر از دانشجويان به بخش منطقه­ اي سي و دومين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان
  • راهيابي 4 نفر از دانشجويان به بخش ملي سي و دومين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان
  • قرار گرفتن دانشگاه در بين دانشگاه­ هاي برتر کشور در زمينه برگزاري اردوهاي راهيان نور
  • قرار گرفتن بسيج دانشجويي دانشگاه در بين دستگاه ­هاي برتر استان در زمينه برگزاري اردوهاي جهادي
  • برگزاري بيش از  30 کارگاه فرهنگي، علمي و سياسي براي اعضاي هيأت علمي، کارکنان و دانشجويان.
  • برگزاري بيش از 200 فعاليت فرهنگي، اجتماعي، علمي و سياسي
  • قرار گرفتن ستاد اقامه نماز دانشگاه در بين دستگاه­ هاي برتر استان.
حوزه دانشجويي:
  • تقدير معاونت امور دانشجويان وزارت عتف از  کانون همياران سلامت دانشگاه.
  • کسب 5 مقام در رشته کشتي ومسابقات همگاني ،هيات ورزش هاي دانشگاه­ي استان.
  •  موافقت وزارت عتف با  احداث يک سالن چند منظوره، ساخت سالن روباز در پرديس خوابگاهي خواهران، خريد تجهيزات جديد ورزشي و تجهيز يکي از خوابگاه­ هاي دانشجويي به وسايل ورزشي.
  •  برگزاري جشنواره درون دانشگاهي ،همگاني پاييزه وبهاره وهفته خوابگاه ها با حضور گسترده و با نشاط دانشجويان
  • کسب چهار مقام توسط دانشجويان دختر دانشگاه، در اولين المپياد ملي ورزش هاي همگاني دانشجويان کشور
حوزه پشتيباني و منابع انساني:
  • اجراي مديريت سبز (­مصرف بِهينه انرژي، مواد و حفظ محيط زيست)
  • توسعه مجموعه پروژه ­هاي عمراني و افزايش وسعت کالبدي دانشگاه به 25 هکتار.
  • انعقاد تفاهم نامه بين شهرداري و دانشگاه، به منظور تسويه بدهي نهايي سنواتي40 ساله
  • پرداخت بخش عمده مطالبات اعضاي هيأت علمي مانده از سنوات گذشته.
  • براي اولين باز خريد مرخصي کارکنان قراردادي و شرکتي.