مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه: پذیرش دانشجو در 9 رشته - گرایش دکتری تخصصی و 45 رشته - گرایش کارشناسی ارشد در مهرماه

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه: پذيرش دانشجو در 9 رشته - گرايش دکتري تخصصي و 45 رشته - گرايش کارشناسي ارشد در مهرماه

دانشگاه ايلام در مهرماه  سال جاري در 9 رشته- گرايش  دکتري تخصصي و 45 رشته - گرايش کارشناسي ارشد دانشجو مي پذيرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر جواد چراغي مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه درباره پذيرش دانشجويان تحصيلات تکميلي، اظهار داشت: در مهرماه سال جاري، دانشگاه ايلام پذيراي دانشجويان ورودي جديد تحصيلات تکميلي در مقطع دکتري تخصصي و کارشناسي ارشد خواهد بود، که در مقطع دکتري تخصصي در 9 رشته - گرايش  و در مقطع کارشناسي ارشد در 45 رشته - گرايش دانشجو پذيرش خواهد گرديد.

مدير تحصيلات تکميلي دانشگاه درباره روند ثبت نام دانشجويان تحصيلات تکميلي در مهرماه سال جاري بيان داشت: بعد از اعلام اسامي پذيرفته شدگان از سوي سازمان سنجش در روزهاي آينده، ثبت نام در دو مرحله انجام مي گيرد، که ابتدا ثبت نام اينترنتي انجام شده و در مرحله دوم ثبت نام حضوري انجام خواهد گرفت.

دکتر چراغي تأکيد کرد: به پذيرفته شدگان تحصيلات دانشگاه ايلام تأکيد مي شود، که حتماً اطاعيه هاي دانشگاه درباره روند ثبت نام را که بر روي سايت دانشگاه قرار خواهد گرفت به دقت مطالعه کرده و بعد اقدام به ثبت نام نمايند.