حضوردکترعلی اکبری درنشست معاون وزیر آموزش عالی عراق باقائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل

حضوردکترعلي اکبري درنشست  معاون وزير آموزش عالي عراق باقائم مقام وزير علوم در امور بين الملل

دکترعلي اکبري درديدار روزچهارشنبه دکتر حسين سالار آملي،قائم مقام وزير علوم در امور بين الملل با دکتر محمد عبد عطيه سراج معاون اداري وزير آموزش عالي و پژوهش هاي علمي عراق شرکت نمودند.

به گزارش روابط عمومي وزارت علوم، تقويت همکاري هاي علمي بين دو کشور ايران و عراق، ايجاد دانشگاه ويژه خواهران در عراق، تاسيس دانشکده هاي مشترک بين دو کشور و اجرايي شدن تفاهم نامه هاي همکاري، مورد تبادل نظر طرفين قرار گرفت.

براساس اين گزارش، رئيس دانشگاه ايلام و نمايندگاني از وزارت امور خارجه، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و دانشگاه صنعتي شريف از کشورمان در اين ديدار حضور داشتند.

گفتني است رايزن فرهنگي عراق در جمهوري اسلامي ايران، رئيس دانشگاه مستنصريه و رئيس دانشکده پزشکي دانشگاه بغداد، معاون وزير آموزش عالي و پژوهش هاي علمي عراق را در اين ديدار همراهي مي کردند.