شرکت 170 دانشجو در نهمین دوره طرح ولایت بسیج دانشجویی در دانشگاه ایلام

نهمین دوره طرح ولایت بسیج دانشجویی با اجرای برنامه های متنوع علمی و فوق برنامه با حضور 170 دانشجو و با مساعدت و همکاری ویژه دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آقای محمود علیپور رئیس ناحیه بسیج دانشجویی استان و مسئول برگزاری نهمین دوره طرح ولایت بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی درباره اهداف برگزاری این طرح، بیان داشت: طرح ولایت، دوره ‌ای اندیشه‌ای است که توسط آیت‌الله مصباح یزدی و شاگردان وی در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) طراحی و اجرا شده، که در این طرح جوانان بسیجی با مبانی اندیشه اسلامی آشنا شده و نسبت به رویارویی با شبهات عقیدتی و سیاسی خود را ایمن می‌سازند. از اهداف دوره‌های طرح ولایت، معرفی و ترویج فرهنگ ناب اسلامی، معارف قرآن کریم و اهل بیت (علیهم‌السلام)، آشنایی با مبانی اندیشه اسلامی و مباحث مرتبط می ‌باشد.

آقای علیپور درباره روند برگزاری نهمین دوره این طرح در استان ایلام و دانشگاه ایلام گفت: نهمین دوره طرح ولایت بسیج دانشجویی در استان ایلام با حضور 170 دانشجو شامل: 110 دانشجوی خواهر و 60 دانشجوی برادر، به مدت 10 شبانه روز از تاریخ 96/5/5 لغایت 5/10/ 96 در دانشگاه ایلام  در حال برگزاری است.

مسئول برگزاری نهمین دوره طرح ولایت بسیج دانشجویی درباره محتوای برنامه های اجرا شده در این طرح اظهار داشت: در این طرح برنامه هایی شاد و متنوع از مباحث فرهنگی، معرفتی، تربیتی، بصیرتی، مهارتی و تشکیلاتی توسط 20 تن از اساتید کشوری و استانی تدریس خواهد شد و بعد از اتمام مطالب، دانشجویان در آزمون مربوطه شرکت خواهند کرد و پذیرفته شدگان به مراحل بعدی طرح که در سالهای آتی برگزار خواهد شد، راه پیدا خواهند کرد.

آقای علیپور درباره برنامه های فوق برنامه این طرح گفت: در این طرح برنامه های فوق برنامه ورزشی، تفریحی و معنوی جایگاه ویژه ای دارد و در این دوره 4 کارگاه آموزشی، مسابقات مختلف ورزشی (شنا، فوتبال و والیبال) و دو اردوی تفریحی و زیارتی برگزار می شود.

آقای علیپور در زمینه میزبانی دانشگاه ایلام اظهار کرد: با همکاری و مساعدت ویژه دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه و معاونین محترم ایشان، بخش عمده ای  از امکانات برگزاری این طرح شامل سالن آمفی تئاتر، خوابگاه، سلف سرویس، سالن ورزشی و ... در اختیار طرح قرار گرفته که لازم می دانم به صورت ویژه از مساعدت و همکاری آقای دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه و دیگر همکاران ایشان کمال قدردانی را داشته باشم.

شرکت 170 دانشجو در نهمين دوره طرح ولايت بسيج دانشجويي در دانشگاه ايلام