معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه: برگزاری اختتامیه‌ اولین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان در نیمه اول مهر ماه

معاون فرهنگي و اجتماعي  دانشگاه: برگزاري اختتاميه‌ اولين سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان در نيمه اول مهر  ماه

معاون فرهنگي و اجتماعي  دانشگاه با بيان اينکه مراسم اختتاميه اولين سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان کشور نيمه اول مهر ماه در دانشگاه ايلام برگزار خواهد شد،گفت: از مجموع 900 اثر ارسالي به دبيرخانه در مجموع 780 اثر داوري و 42 اثر برگزيده شدند.

دکتر محمدرضا شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي  دانشگاه امروز در نشست خبري با اشاره به برگزاري اولين سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان کشور و انتخاب دانشگاه ايلام به عنوان دبيرخانه اين سوگواره، اظهار کرد: اولين سوگواره ملي اربعين ويژه دانشجويان، کارکنان و اعضاي هيئت علمي دانشگاهيان کشور از اربعين سال 95 در ايلام استارت خورد و پوستر و فراخوان آن در بين دانشگاه‌هاي کشور توزيع شد.

دکتر شيرخاني  با بيان اينکه بعد از انجام فراخوان در بين دانشگاهيان کشور بيش از 900 اثر از آثار دانشجويان و کارکنان و اعضاي هيئت علمي دانشگاهيان کشور به دبيرخانه سوگواره اربعين در دانشگاه ايلام ارسال شد، افزود: از مجموع آثار دريافتي تعداد 780 اثر به هيئت داوران تحويل داده شد.

دکتر شيرخاني با اشاره به اينکه داوران اين سوگواره در بخش‌هاي مختلف متشکل از اعضاي هيئت علمي دانشگاه‌ها، شعرا، هنرمندان برجسته استاني و کشوري هستند که سابقه داوري در جشنواره‌هاي علمي دارند، تصريح کرد: مراسم اختتاميه اولين سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان کشور قرار بود که ارديبهشت ماه امسال برگزار شود، ولي به دليل تقارن با انتخابات رياست جمهوري و ماه مبارک رمضان به نيمه اول مهر ماه امسال موکول شد.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه به حضور مسئولان کشوري در مراسم اختتاميه اين سوگواره اشاره و عنوان کرد: در روز اختتاميه سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان کشور در دانشگاه ايلام، جلسه ستاد ملي راهيان نور دانشگاهيان کشور و جلسه ستاد اربعين دانشگاهيان کشور در دانشگاه ايلام برگزار خواهد شد.

وي با بيان اينکه برگزاري نمايشگاهي از آثار ارسالي و برگزيده اين سوگواره از برنامه‌هاي جانبي سوگواره اربعين دانشگاهيان کشور است، گفت: از 780  اثر قابل داوري در نهايت 42 اثر حائز رتبه و تعدادي هم قابل تقدير شناخته شدند.

دکتر شيرخاني با اشاره به اينکه اولين سوگواره ملي اربعين دانشگاهيان کشور در 4 بخش برگزار شد، يادآور شد: بخش‌هاي پژوهشي، هنري، ادبي و مجازي از جمله بخش‌هاي اين سوگواره هستند که بخش پژوهشي شامل کتاب، پايان‌نامه و مقاله، بخش هنري شامل عکس، پوستر، نقاشي، خطاطي، فيلم کوتاه، مستند و نماهنگ، بخش ادبي شامل داستان کوتاه، خاطره نويسي، دلنوشته و شعر و بخش مجازي نيز شامل نرم افزارهاي کاربردي مجازي است.