معاون دانشجویی دانشگاه: سامانه اتوماسیون خوابگاه های دانشجویی راه اندازی شد/تشریح روند ثبت نام

معاون دانشجويي دانشگاه: سامانه اتوماسيون خوابگاه هاي دانشجويي راه اندازي شد/تشريح روند ثبت نام

در راستاي ارائه خدمات رفاهي و تسهيل در روند ثبت نام اداره خوابگاهها، سامانه اتوماسيون خوابگاه هاي دانشجويي راه اندازي شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر محمود عدالتي معاون دانشجويي دانشگاه، در اين زمينه اظهار داشت: در راستاي ارائه  خدمات رفاهي، تسهيل و تسريع در  ارائه خدمات، انتخاب خوابگاه و  هم اتاقي  براي دانشجويان در سال تحصيلي 97- 96،  سامانه خوابگاه هاي دانشجويي راه اندازي شد.

دکتر عدالتي افزود: دانشجويان  از روز دو شنبه 96/6/13 با مراجعه به سامانه اتوماسيون خوابگاه  به آدرس /https://dorm.ilam.ac.ir/login نسبت به انتخاب خوابگاه و هم اتاقي در نيمسال اول سال تحصيلي 97-96 اقدام نمايند.

معاون دانشجويي دانشگاه تأکيد کرد: عدم مراجعه و ثبت تقاضا در مهلت مقرر به منزله انصراف از سکونت در خوابگاه  در نيمسال اول سال تحصيلي  97-96  تلقي شده و دانشجويان متقاضي جديد جايگزين خواهند شد، لذا شايسته است دانشجويان محترم به دوستان خود در اين خصوص اطلاع رساني نمايند. همچنين دانشجويان گرامي مي بايست تا مورخه 96/6/20  درخواست اينترنتي خوابگاه خود را ثبت نمايند.

دکتر عدالتي اضافه کرد: اولويت انتخاب خوابگاه و هم  اتاقي  با دانشجوياني خواهد بود، که زودتر ثبت نام نموده و شهريه خوابگاه را پرداخت نمايند. همچنين اسکان در خوابگاه ها بدون پرداخت شهريه خوابگاه امکان پذير نمي باشد.

دکتر عدالتي تصريح کرد: خوابگاه هاي الغدير (دخترانه) و دانش (پسرانه) ويژه دانشجويان تحصيلات تکميلي بوده و براي همين  دانشجويان ساير مقاطع تحصيلي حق انتخاب اين خوابگاه ها را نخواهند داشت.  همچنين خوابگاه هاي انديشه (دخترانه) و شهيد ورمزيار (پسرانه) ويژه دانشجويان ورودي جديد مي باشد.

وي تاکيد کرد: بعد از تاييد ثبت اداره امور خوابگاه ها، دانشجويان 72 ساعت فرصت دارند تا شهريه خوابگاه خود را پرداخت نمايند، در غير اين صورت  ثبت نام اوليه به طور خودکار از سيستم حذف خواهد شد.