سرپرست تحصیلات تکمیلی دانشگاه: ثبت نام 475 دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری

سرپرست تحصيلات تکميلي دانشگاه: ثبت نام 475 دانشجوي  کارشناسي ارشد و دکتري

475 دانشجوي  کارشناسي ارشد و دکتري، در 46 رشته - گرايش کارشناسي ارشد و 8 رشته دکتري تخصصي، در دانشگاه ثبت نام کردند.

به گزارش روابط عمومي  دانشگاه، خانم دکتر پيزادنياسرپرست تحصيلات تکميلي دانشگاه، با اعلام اين خبر، اظهار داشت: با آغاز سال تحصيل جديد و پذيرش دانشجويان در دوره هاي تحصيلات تکميلي دانشگاه، جمعاً تعداد 475 دانشجو در مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري تخصصي در دانشگاه ثبت نام کردند.

سرپرست تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: از اين تعداد، 26 نفر مربوط به دوره دکتري مي باشند، که 22 نفر به صورت روزانه و 4 نفر به صورت شبانه پذيرفته شده و همچنين 286 نفر در 46 رشته –گرايش تحصيلي، در مقطع کارشناسي ارشد ثبت نام کرده اند، که از اين ميان تعداد 228 نفر به صورت روزانه، 52 نفر شبانه و 6 نفر به صورت پرديس خودگردان، پذيرفته شده اند.