دانشگاه ایلام در فراخوان اسفندماه سال جاری در 7 رشته تخصصی عضو هیأت علمی جذب می ‌کند

دانشگاه ايلام در فراخوان اسفندماه سال جاري در 7 رشته تخصصي عضو هيأت علمي جذب مي ‌کند

دانشگاه ايلام در فراخوان  مرکز جذب وزارت علوم در  اسفند ماه سال جاري در 7 رشته تخصصي عضو هيأت علمي جذب مي ‌کند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر علي‌ اکبري رئيس دانشگاه، با اعلام اين خبر اظهار داشت:  در راستاي  تحقق برنامه ‌هاي دانشگاه در جهت ارتقاي کيفيت خدمات آموزشي و به منظور تکميل کادر هيأت‌ علمي در دانشکده‌ هاي ادبيات علوم‌ انساني، پيرادامپزشکي، الهيات و معارف اسلامي و فني و مهندسي از طريق فراخوان عمومي مرکز جذب وزارت علوم در اسفند ماه سال جاري تعداد 7 نفر در رشته هاي تخصصي موردنياز جذب دانشگاه مي شوند.

رئيس دانشگاه، افزود:  متقاضيان جذب هيأت‌ علمي در رشته‌ هاي حسابداري، اقتصاد (اقتصاد انرژي)، آموزش زبان انگليسي، بهداشت و کنترل مواد غذايي، دامپزشکي (کلينيکال پاتولوژي)، معماري و علوم قرآن و حديث، مي‌ توانند با مراجعه به سامانه نور رضوي و ملاحظه شرايط عمومي و اختصاصي مورد نظر دانشگاه علاقمندي خود را اعلام نمايند.

دکتر علي اکبري ضمن استقبال از جذب اعضاي هيأت ‌علمي بومي در دانشگاه ايلام اظهار اميدواري کرد، که فارغ‌التحصيلان برجسته دانشگاه هاي معتبر داخلي و خارجي و نخبگان و سرآمدان بومي بتوانند با احراز شرايط در کسوت هيأت‌ علمي جذب در دانشگاه ايلام جذب گردند.

رئيس دانشگاه، خاطرنشان کرد:  فرصت ثبت نام در سامانه نور رضوي از  تاريخ 96/11/29 لغايت 96/12/12 مي باشد و بعد از آن مراحل بررسي پرونده‌ هاي متقاضيان در هيأت اجرايي جذب و گروه هاي آموزشي آغاز مي ‌گردد.