در استمرار توفیقات دانشگاه و برای اولین بار دانشجوی دکتری دانشگاه بعنوان دانشجوی نمونه کشوری برگزیده شد

در استمرار توفيقات دانشگاه و براي اولين بار دانشجوي دکتري دانشگاه بعنوان دانشجوي نمونه کشوري برگزيده شد

در استمرار توفيقات دانشگاه و براي اولين بار، خانم فائزه شه دوست فرد، دانشجوي دکتري شيمي تجزيه دانشگاه ايلام، بعنوان دانشجوي نمونه کشوري برگزيده شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر آرش فاضلي، مدير امور دانشجويي دانشگاه و مسئول دبيرخانه کميته دانشگاهي برگزاري جشنواره دانشجوي نمونه دانشگاه ايلام، اظهار داشت: در استمرار توفيقات دانشگاه و براي اولين بار، خانم فائزه شه دوست فرد، دانشجوي دکتري شيمي تجزيه، بعنوان دانشجوي نمونه کشوري  از دانشگاه ايلام برگزيده شد.

مدير امور دانشجويي دانشگاه، افزود: مراسم تجليل از دانشجويان نمونه کشوري در تاريخ 15 اسفند ماه با حضور معاون اول رئيس جمهور، وزير علوم و وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي برگزار خواهد شد و از 27 دانشجوي وابسته به وزارت علوم و 13 دانشجوي وابسته به وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي، تجليل به‌ عمل خواهد آمد.

دکتر فاضلي با بيان اينکه اين جشنواره هر سال از نيمه دوم مهرماه آغاز مي‌گردد، افزود: در اين جشنواره دانشجويان با ارائه مستندات فعاليت هاي خود در بخش‌هاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و اجتماعي به رقابت مي‌پردازند. سپس  اين مستندات در دبيرخانه کميته دانشگاهي برگزاري جشنواره دانشجوي نمونه در قالب کميته‌ هاي آموزشي، پژوهشي و فرهنگي دانشگاه بررسي و بر اساس آيين ‌نامه‌ اين جشنواره امتياز دهي‌ مي ‌شود.

مدير امور دانشجويي دانشگاه، خاطر نشان کرد: جهت انتخاب هر چه بهتر دانشجوي نمونه، ابتدا کميته مرکزي دانشگاه متشکل از هيأت رئيسه دانشگاه  تشکيل  شده و مطابق دستور مقتضي انتخاب دانشجوي نمونه در موعد مقرر و بر اساس آيين نامه صورت مي گيرد.  در اين دوره با توجه به ارزيابي هاي تخصصي بعمل آمده توسط کميته هاي علمي و پژوهشي خانم فائزه شه دوست فرد، دانشجوي دکتري شيمي تجزيه دانشکده علوم پايه بالاترين امتياز را در بين متقاضيان کسب نمودند و به عنوان دانشجوي نمونه دانشگاه ايلام به مرحله کشوري معرفي گرديد، که همزمان در هفته پژوهش با حضور هيات رئيسه دانشگاه نيز مورد تقدير قرار گرفت.

مسئول دبيرخانه کميته دانشگاهي برگزاري جشنواره دانشجوي نمونه دانشگاه، افزود: در مرحله کشوري 27 دانشجوي نمونه دانشگاهي به عنوان دانشجوي نمونه کشوري برگزيده شدند، که خوشبختانه با توجه به کميت و کيفيت فعاليت هاي انجام گرفته، براي اولين بار در تاريخ دانشگاه ايلام، خانم فائزه شه دوست فرد در گروه علوم پايه به عنوان دانشجوي نمونه کشوري برگزيده شدند.

دکتر فاضلي، تأکيد کرد­: دبيرخانه جشنواره دانشجوي نمونه دانشگاه ايلام اين موفقيت را به خانم شه دوست فرد، هيات رئيسه دانشگاه و  جامعه دانشگاهي استان ايلام تبريک عرض مي نمايد.

خانم  فائزه شه دوست فرد از دانشجويان کوشا و موفق دانشگاه ايلام است،  که داراي 17 مقاله ISI و 5 عنوان کتاب تخصصي، 3 عنوان کتاب فرهنگي – ورزشي، 5 طرح پژوهشي (مشترک)،  3 عنوان اختراع و بيش از 25  مقاله ارائه شده در همايش هاي ملي و بين المللي  مي باشد و همچنين تاکنون 35 مقاله کنفرانس هاي تخصصي داخلي و خارجي را داوري کرده است.